Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα χέρια είπαν πιο πολλά...

Τα χέρια είπαν πιο πολλά…

Οι κινήσεις της Μελάνια και της Μπριζίτ, το πέτο του Μακρόν με την πιτυρίδα και οι ένθερμοι εναγκαλισμοί του Τραμπ

Tα γαλλικά μπορεί να είναι η γλώσσα του έρωτα αλλά η γλώσσα του σώματος είναι εκείνη που κάνει τις περισσότερες αποκαλύψεις στη διπλωματία.

Οι φωτογράφοι και οι εικονολήπτες παρακολούθησαν στενά τα χέρια Μακρόν και Τραμπ κατά την επίσκεψη του γάλλου προέδρου που ξεκίνησε χθες στην Ουάσιγκτον.

Κάποιες στιγμές ο Τραμπ αιφνίδιαζε τον Μακρόν και του σήκωνε το χέρι με φόρα, ενώ ο γάλλος πρόεδρος έκανε το σφάλμα να του δώσει το χέρι στο περιστύλιο και ο Τραμπ σχεδόν τον τράβηξε για να πάνε μέσα στον Λευκό Οίκο.

Φυσικά η σκηνή που έκλεψε την παράσταση (μάλλον προβαρισμένη από τον νεοϋορκέζο μεγιστάνα για να ροκανίσει την γαλλική ανωτερότητα στους τρόπους) ήταν η στιγμή κατά την οποία ξεσκόνισε το πέτο του Μακρόν, λέγοντας ότι πρέπει να διώξει την πιτυρίδα του για να είναι «άψογος», ενώ δεν έλειψαν και αυτές οι τόσο περίεργες χειραψίες που μοιάζουν κάτι μεταξύ χαιρετούρας σε γήπεδο του μπάσκετ και μπρα ντε φερ.

Ακόμα και αν κάποια στιγμή τα πόδια έκλεψαν την παράσταση – με τις δύο Πρώτες Κυρίες να συναγωνίζονται για το πιο κοντό μίνι – τελικά ήταν τα χέρια που έκαναν παιχνίδι. ‘

Όπως το θερμό χειροφίλημα του Μακρόν στην Μελάνια. Όπως – στον αντίποδα – η στιγμή κατά την οποία τα δύο ζευγάρια στέκονταν δίπλα δίπλα και ο Ντόναλντ έδειχνε να ψάχνει με τα δάχτυλά του τα δάχτυλα της Μελάνια και εκείνα να κάνουν πως φεύγουν προς την αντίθετη κατεύθυνση – ένα παιχνιδάκι μεταξύ τους που κράτησε αρκετά δευτερόλεπτα.

Η Μελάνια, τα χέρια της οποίας πρωταγωνίστησαν σε όλες τις φωτογραφίες από τις προετοιμασίες του Λευκού Οίκου για την πρώτη επίσημη επίσκεψη επί προεδρίας Τραμπ.

Τα χέρια της Μελάνια να χαϊδεύουν τα κλωνάρια από κερασιές που γέμισαν τους διαδρόμους, να επιλέγουν το μενού, να διαλέγουν τα μαχαιροπήρουνα τα οποία χρησιμοποιηθούν στο επίσημο δείπνο.

Μέσα σε αυτή την θυελλώδη χορογραφία χεριών, συζητήθηκαν και κρίσιμα θέματα όπως αυτό της Συρίας και της πυρηνικής συμφωνίας με το Ιράν. Ο Τραμπ άφησε τα πάντα ανοιχτά. Κι έτσι, ως οιωνοσκόποι,  θα συνεχίσουμε να κοιτάμε τα χέρια για να βγάλουμε συμπέρασμα…

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024