Πόσο θα κόστιζαν αν πωλούνταν ορισμένοι από τους σημαντικότερους πίνακες ζωγραφικής, σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό τέχνης «Artsy»
Αν ρωτήσουμε έναν διευθυντή μουσείου πόσο κοστίζει ένα από τα διασημότερα έργα που βρίσκονται στις αίθουσές του, η απάντηση είναι συνήθως «ανεκτίμητο» και η αξία του «ανυπολόγιστη». Ο νόμος της αγοράς ωστόσο θεωρεί ότι όλα πωλούνται και αγοράζονται. Γι’ αυτό και ο εκτιμητής έργων τέχνης του τμήματος διαχείρισης κεφαλαίων της Bank of America Ιβάν Μπερντ δημοσίευσε στο περιοδικό της διαδικτυακής πλατφόρμας «Artsy» τα αποτελέσματα ενός πειράματος.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.