Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα φορέματα που θα βάλεις την Άνοιξη αν έχεις καμπύλες

Τα φορέματα που θα βάλεις την Άνοιξη αν έχεις καμπύλες

Δεν υπάρχει καλύτερο ρούχο που να αγκαλιάζει και να αναδεικνύει τις καμπύλες από ένα φόρεμα

Η Άνοιξη είναι η εποχή που σηματοδοτεί την αλλαγή της γκαρνταρόμπας μας και που μας επιτρέπει να φοράμε περισσότερο αέρινα ρούχα. Τα φορέματα πρέπει να γίνουν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς σου ακόμα και αν είσαι γυναίκα που προτιμά τα πρακτικά παντελόνια. Οι καμπύλες σου θα αναδειχθούν όπως τους αξίζει με τις ακόλουθες επιλογές.

Το κρουαζέ φόρεμα

Κλασικότατη επιλογή για όλους τους τύπους γυναικών. Φέτος θα το βρεις σε μεγάλη ποικιλία είτε σε κλασική γραμμή είτε σε στιλ κιμονό. Κολακεύει το ντεκολτέ σου ενώ το midi μήκος κολακεύει το σώμα σου και φυσικά σου επιτρέπει να κινείσαι όσο άνετα χρειάζεται. Συνδύασε με άνετα loafers για πρωινό στιλ ή ανάδειξε τα πόδια σου με κλασικές παστέλ γόβες.

Το bodycon φόρεμα

Ποιός είπε ότι το εφαρμοστό φόρεμα είναι προνόμιο των αδύνατων γυναικών; όλα εξαρτώνται από την αυτοπεποίθηση και από τον τύπο σώματός που έχεις. Για παράδειγμα, μία γυναίκα με καμπύλες και σωματότυπο ‘αχλαδιού’ μπορεί να βάλει άνετα το bodycon φόρεμα και να αναδεικνύει το μεσογειακό στιλ. Αν πάλι είναι ‘μήλο’, μπορεί να προσθέσει μία ζώνη ψηλά στη μέση για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση λεπτότερης μέσης.

Το διαχρονικό ρομαντικό φόρεμα

Το πιο κλασικό στιλ σε γυναικεία φορέματα που θα μπορέσεις να βρεις. Κοντομάνικα φορέματα μεσαίου μήκους, κρουαζέ ντεκολτέ και οποιοδήποτε ασπρόμαυρο print σου αρέσει. Αν θέλεις, μπορείς να βάλεις μία ζώνη φιόγκο στη μέση ή να συνδυάσεις με το τζιν μπουφάν σου και ανοιξιάτικες μπαρέτες.

Το φόρεμα για όλο το χρόνο

Αυτό είναι ένα κομμάτι πασπαρτού για κάθε εποχή του χρόνου. Ο συνδυασμός κοντό μανίκι- κλειστός λαιμός σου επιτρέπει να το φοράς με τα ανάλογα πανωφόρια και αξεσουάρ, πάντα με τον  αντίστοιχο καιρό. Το μαύρο χρώμα κολακεύει κάθε σιλουέτα ενώ εμείς σου προτείνουμε να δοκιμάσεις κάτι πιο μοντέρνο, με αθλητικά παπούτσια, καλτσάκια από δαντέλα ή δίχτυ και ένα military jacket για εμφανίσεις που κλέβουν τις εντυπώσεις όλη μέρα.

To girly φόρεμα

Το πιο κοριτσίστικο ύφος για νεαρές κυρίως ηλικίες που δεν πρέπει να λείπει από το στιλ σου. Το έξτρα ύφασμα στο πάνω μέρος κάνει το ρούχο πιο ανέμελο και δεν χρειάζεται πολλά αξεσουάρ. Μπορείς να βάλεις ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια και να πιάσεις τα μαλλιά σου αλογοουρά ή να βάλειςένα καπέλο fedora και χαμηλά σουέντ μποτάκια για boho look.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024