Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Να έχουμε να λέμε ως τις εκλογές

Να έχουμε να λέμε ως τις εκλογές

Ο Σπίρτζης, ο ΟΑΣΘ και το έργο που θα παίζεται σε συνέχειες μέχρι τις εκλογές

Τρομερό έργο παράγει στον ΟΑΣΘ (τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης) ο μπαμπάς του υπουργού του τίποτα, Παππά, ο κυρ Στέλιος ο αγωνιστής. Το κρίνω αυτό από χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Σπίρτζη, ο οποίος, φύσει και θέσει, προΐσταται του κυρ Στέλιου αγωνιστή και λογικά μέρος αυτού του τιτανοέργου το καρπούται και ο ίδιος.

Στον ΟΑΣΘ λοιπόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Σπίρτζης, βρέθηκε σοβαρότατο εύρημα. Σε τι συνίσταται αυτό; Σε… «λίστα με 75 άτομα για τα οποία είχαν… ενδιαφερθεί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας», έκανε την τρομερή αποκάλυψη ο υπουργός – μιας κυβέρνησης η οποία χώνει στο Δημόσιο απ’ όπου μπορεί κάθε λογής «πελατάκια»: από παράθυρα, φεγγίτες, πόρτες, σοφίτες, ακόμη και από χαραμάδες.

Και προσέξτε τώρα τι πρόσθεσε ο υπουργός Σπίρτζης που ούτε έχει ακούσει για τις χιλιάδες των χιλιάδων συριζοδιορισμών:
«Πέντε (άτομα) ήταν του κ. Γκιουλέκα (του βουλευτή της ΝουΔου), ο οποίος είπε ότι νοιαζόταν για την ανεργία των συμπολιτών μας (…) αυτός είναι ευγενικός τρόπος για να πεις πώς γίνεται ένα ρουσφέτι».

Και πρόσθεσε, προς επίρρωσιν των καταγγελιών του: «Υπάρχουν τα στοιχεία διαθέσιμα (τα έχει τουτέστιν εντοπίσει ο κυρ Στέλιος – σιγά να μην κοίταζε να πάρει κανένα λεωφορείο για τους ταλαίπωρους Θεσσαλονικείς) και θα δημοσιοποιηθούν όλα για να τα γνωρίζει ο ελληνικός λαός. Σιγά σιγά θα αποκαλυφθούν όλα»!

Πράγμα το οποίο λογικά σημαίνει ότι αν από τους 75, αυτή την εβδομάδα δημοσιοποιήθηκαν πέντε ρουσφέτια του Γκιουλέκα, με αυτήν τη συχνότητα, δηλαδή πέντε την εβδομάδα, θα φάμε άλλες δεκατέσσερις εβδομάδες προκειμένου να γίνουν όλες οι αποκαλύψεις. Να το τραβήξουν λίγο, θα έλεγα, όχι πέντε την εβδομάδα, «σιγά σιγά», όπως δηλώνει και ο Σπίρτζης – να φτάσουμε ώς τις εκλογές με το θέμα «ρουσφέτια στον ΟΑΣΘ» ή άλλως πώς, πώς έσταξε η ουρά του γαϊδάρου!

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024