Ποινή τριών αγωνιστικών σε Αλόνσο, χάνει τον ημιτελικό του Κυπέλλου
Ο ημιτελικός του Κυπέλλου κόντρα στη Σαουθάμπτον θα διεξαχθεί τη Κυριακή (22/4)
Τιμωρία τριών αγωνιστικών επεβλήθη στον Μάρκος Αλόνσο, λόγω του επικίνδυνου τάκλιν του στον Σέιν Λονγκ ,στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Σαουθάμπτον το περασμένο Σάββατο (14/4).
Η παράβαση δεν καταλογίστηκε στη διάρκεια του ματς από τον διαιτητή, ωστόσο η χρήση βίντεο «πρόδωσε» τον Ισπανό μπακ-χαφ.
Ο Αλόνσο, βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Αντόνιο Κόντε, θα απουσιάσει από τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπέρνλι, τον, επίσης έκτος έδρας, αγώνα με τη Σουόνσι (28/4) αλλά και από τον ημιτελικό της Κυριακής (22/4), κόντρα στη Σαουθάμπτον.
- Το σενάριο για Γκουαρντιόλα στην Εθνική Ιταλίας και οι άλλοι υποψήφιοι
- Λιονέλ Μέσι: Ο παίκτης του αιώνα – Όλα τα ρεκόρ (pics, vids)
- Ισπανία – Αργεντινή σε έναν ιστορικό τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου (vids)
- Αγγλία – Αργεντινή 1-2: Θρίαμβος της αλμπισελέστε και μυθική πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Έπος: Δεύτερη ασίστ ο Μέσι, γκολ ο Λουτάρο και ολική ανατροπή! (vid)
- Γκολάρα του Έντσο Φερνάντες και 1-1 η Αργεντινή! (vid)
- Ο Γκόρντον άνοιξε το σκορ για την Αγγλία! (vid)
- Ο Κολίνα απάντησε στον Ντεσάν: «Σίγουρα ο διαιτητής ήταν υψηλού επιπέδου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442