Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Αμάλ παρουσιάζει το Met Gala και «μιμείται» Τζάκι Ωνάση και Καρολίν Μπεσέτ…

Η Αμάλ παρουσιάζει το Met Gala και «μιμείται» Τζάκι Ωνάση και Καρολίν Μπεσέτ…

Οι δύο τελευταίες έξοδοι της Αμάλ Κλούνεϊ σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Οι δύο τελευταίες έξοδοι της Αμάλ Κλούνεϊ σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη έκλεψαν τις εντυπώσεις. Στην πρώτη φορούσε ροζ, εκρηκτικό φόρεμα του οίκου Alexander Mc Queen και στη δεύτερη μία εκπληκτική φλοράλ φούστα (την συνδύασε με μαύρο τοπ) των Dolce & Gabbana. Η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ είναι γνωστό ότι έχει πάθος με τη μόδα.

Η διεθνούς φήμης δικηγόρος στον τομέα  των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μητέρα δύο παιδιών, μια γυναίκα πολυάσχολη, με ένα καθημερινό πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις, δεν αφήνει ποτέ στην τύχη τις στυλιστικές της επιλογές. Η δημόσια εικόνα της είναι πραγματικά άψογη. Η Αμάλ έχει πάντα καλοχτενισμένα, τα πλούσια σκουρόχρωμα μαλλιά της. Δύσκολα αλλάζει χτένισμα. Ακόμα και όταν πρόκειται για βραδινές εμφανίσεις με τουαλέτες μεγάλων οίκων. Τα μαλλιά της παραμένουν λιτά, λαμπερά με μια «δόση» ανεμελιάς. Ίσως κάποιες φορές (όπως συνέβη στο φεστιβάλ των Καννών) η κυρία Κλούνεϊ να «άφησε» τον κομμωτή της να δημιουργήσει κάποιες σκάλες τύπου Ρίτα Χέηγουορθ, στα μαλλιά της. Η Αμάλ Αλαμουντίν, γόνος εύπορης οικογένειας με καταγωγή από το Λίβανο, μας ενθουσίασε σε εκείνη την πρώτη, επίσημη εμφάνισή της στο πλευρό του big star Τζορτζ Κλούνεϊ στη Βενετία.

Το φόρεμα των αρραβώνων της έφερε την υπογραφή Giambattista Valli. Ακολούθησαν και άλλες εκπληκτικές εμφανίσεις με σύνολα Versace, Oscar de la Renta, Valentino, Tom Ford, Dolce & Gabbana, Dior, Gucci. Η Αμάλ και οι υπέροχες στυλιστικές της επιλογές. Η κυρία Κλούνεϊ διαθέτει αναμφισβήτητο γούστο. Συνδυάζει εξαιρετικά τις πολύ μοντέρνες «πινελιές», με το κλασικό και κάποια vintage στοιχεία. Η Αμάλ λένε οι φήμες, είχε πάντα σαν πρότυπο κομψότητας την Τζάκι Κέννεντι-Ωνάση και αργότερα την πρόωρα χαμένη σύντροφο του γιού της Τζον-Τζον Κέννεντι, υπέρκομψη Καρολίν Μπεσέτ.

Η Κλούνεϊ φοράει μοναδικά τα Chanel λατρεμένα ταγιέρ της Τζάκι, το little black dress, τα μεγάλα σκούρα γυαλιά και τις πέρλες. Επιλέγει τα καμηλό tres chic παλτό που η Καρολίν Μπεσέτ συνήθιζε να «ψωνίζει» από τον Calvin KIein. Οι ειδικοί του χώρου της μόδας περιμένουν ανυπόμονα τις στυλιστικές επιλογές της Αμάλ Κλούνεϊ, όταν στις 7 Μαΐου θα παρουσιάσει το περίφημο Met Gala της Νέας Υόρκης, στο πλευρό της Donatella Versace και της fashion icon Ριάννα…

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024