
Μπήκαν στη Ντούμα οι εμπειρογνώμονες για την επίθεση με χημικά
«Οι εμπειρογνώμονες της επιτροπής για τα χημικά όπλα μπήκαν στην Ντούμα»
Εμπειρογνώμονες του διεθνούς Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ) εισήλθαν την Τρίτη στη συριακή πόλη Ντούμα, όπως μετέδωσαν τα συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Οι διεθνείς επιθεωρητές έφθασαν το σαββατοκύριακο στη Συρία για να επισκεφθούν τον τόπο της επίθεσης που φέρεται ότι πραγματοποιήθηκε με χημικά όπλα στην Ντούμα, κοντά στη Δαμασκό.
«Οι εμπειρογνώμονες της επιτροπής για τα χημικά όπλα μπήκαν στην Ντούμα», μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA την ώρα που οι δυτικές δυνάμεις, με πρώτες τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, κατηγορούν το συριακό καθεστώς και τους ρώσους συμμάχους του ότι εμποδίζουν την έρευνα του ΟΑΧΟ.
Εν τω μεταξύ το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε πως είναι «πολύ πιθανό» να έχουν εξαφανιστεί οι αποδείξεις από το μέρος στη Συρία στο οποίο φέρεται ότι πραγματοποιήθηκε επίθεση με δηλητηριώδες αέριο.
- Η Πλευρίτου συνεχίζει στον Ολυμπιακό για 16η χρονιά
- Σάρον Στόουν: Βασικό ένστικτο μόδας – Από τον Valentino στον Vetements
- Το φαινόμενο candilazo που «έβαψε» κόκκινο τον ουρανό του Καράκας [βίντεο]
- Εθνική Ελλάδος: Η 12άδα του Σπανούλη για το ματς με τη Ρουμανία
- Μεξικό: Τρεις νεκροί από ασφυξία στους πανηγυρισμούς για την πρόκριση στο Μουντιάλ
- Υπερδύναμη η ΕΕ στην Τεχνητή Νοημοσύνη; Οι ειδικοί αμφιβάλλουν


