Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα μυστικά της υγιεινής διατροφής της Ζιζέλ

Τα μυστικά της υγιεινής διατροφής της Ζιζέλ

Πώς διατηρεί τη σιλουέτα της η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη

Το τοπ μόντελ Ζιζέλ έχει τα δικά της μυστικά για να διατηρεί την υπέροχη σιλουέτα της. Δεν στερείται κάτι, αντίθετα η διατροφή της είναι υγιεινή και υψηλής διατροφικής αξίας. Ποια είναι τα μυστικά της πιο σέξι γυναίκας του πλανήτη;

Καλλιεργεί το δικό της βιολογικό κήπο λαχανικών, τρώει πράσινα λαχανικά σε κάθε γεύμα και αποτοξινώνει τον οργανισμό της ως θεραπεία δύο φορές το χρόνο. 

Πρωινό γεμάτο βιταμίνες

Η Ζιζέλ ξεκινάει την ημέρα της με μία κούπα ζεστό νερό με λεμόνι, το οποίο πίνει με άδειο στομάχι, ώστε να ενεργοποιήσει τη διαδικασία της πέψης. Στη συνέχεια πίνει έναν αναζωογονητικό χυμό βοτάνων ή φτιάχνει ένα βιταμινούχο smoothie με φρέσκα φρούτα στο μπλέντερ. Αργότερα το πρωί τρώει φρέσκα φρούτα, αυγά, αβοκάντο, ψωμί χωρίς γλουτένη και βούτυρο καρύδας.

Φρούτα και λαχανικά σε αφθονία

Εκτός από τα smoothies και τους χυμούς, η Ζιζέλ φτιάχνει πιατέλες με φρούτα για σνακ, ώστε να λαμβάνει ένα ευρύ φάσμα βιταμινών: φράουλες, σμέουρα, βατόμουρα, ακτινίδια. Όλα από το βιολογικό κήπο της.

Γεύματα εμπλουτισμένα με υπερ-τροφές

Το 80% της διατροφής της αποτελείται από βιολογικά λαχανικά και δημητριακά ολικής άλεσης: καστανό ρύζι, κινόα, φασόλια μαγειρεμένα με φυτικό έλαιο καρύδας. Απέχει επίσης από τη ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι, τα οποία δεν έχουν σημαντικά διατροφικά οφέλη.

Περιορισμένο κόκκινο κρέας

Η Ζιζέλ καταναλώνει κόκκινο κρέας μία φορά το μήνα. Τρώει κυρίως φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, σπόρους, καρύδια, ψάρια και βιολογικά κοτόπουλα.

Πρόωρο δείπνο

Η Ζιζέλ δειπνεί νωρίς, ώστε να έχει μια ήρεμη πέψη και ήσυχο στομάχι κατά τη διάρκεια του ύπνου. Έτσι, το πρωί ο οργανισμός είναι καθαρός και ανάλαφρος.

Θεραπευτική αποτοξίνωση δύο φορές το χρόνο

Συγκεκριμένα κατά την αλλαγή των εποχών. Η Ζιζέλ συνδυάζει τη σωματική αποτοξίνωση με διανοητική απεξάρτηση, λέγοντας πως για αυτό δεν ασθενεί ποτέ.

Sports in

Mε αυξημένα μέτρα ασφάλειας και σύστημα anti-drone η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για το Παρίσι (pics)

Το in.gr βρίσκεται στην Αρχαία Ολυμπία και καταγράφει όσα έγιναν στην Επίσημη Πρόβα για την Τελετή Αφής και όσα προγραμματίζονται για την Τελετή της Τρίτης 16 Απριλίου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024