Παναρισμένο ψάρι
Μπορείτε, εναλλακτικά, να ψήσετε τα ψάρια στον φούρνο, στους 170°C, σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, ραντισμένα με λίγο ελαιόλαδο, για 15 λεπτά
Yλικά (για 2-4 παιδιά)
500 γρ. γλώσσα, κομμένη σε φιλετάκια
10 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
ξύσμα από 1 λεμόνι, ακέρωτο
2 αβγά
έ.π. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Στεγνώνουμε τα φιλέτα του ψαριού σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα αλατο-πιπερώνουμε.
Ετοιμάζουμε το μείγμα για το πανάρισμα, αλέθοντας στο multi τις φέτες του τοστ με τον μαϊντανό και το ξύσμα λεμονιού. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με λίγο νερό.
Βουτάμε τα φιλέτα του ψαριού ένα ένα στο μπολ με τα αβγά και στη συνέχεια τα περνάμε από το μείγμα του ψωμιού.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα φιλέτα γυρίζοντάς τα από όλες τις πλευρές ώστε να ροδίσουν καλά.
- Ο CEO που προσέλαβε τη σύζυγο, έκανε Sir τον σκύλο τους και… γκρέμισε μια τράπεζα
- Καιρός: Πού θα βρέξει το βράδυ της Ανάστασης – Πώς θα κάνουμε Πάσχα
- LIVE: Χιρόνα – Μπαρτσελόνα
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς
- Ρεάλ Μαδρίτης – Κάντιθ 3-0: «Καθάρισε» με τα… δεύτερα και τώρα Μπάγερν
- «Χάσαμε τον πόλεμο με τη Χαμάς – Μην μπούμε στη Ράφα» – Τι λένε πρωτοκλασάτοι Ισραηλινοί στρατηγοί