Μετά τη χαλαρή προπόνηση του Σαββάτου, στον Ολυμπιακό μπήκαν σε δυνατούς ρυθμούς στην προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ την Τετάρτη (18/4), στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League.
Tα προβλήματα, όμως δεν έλειψαν για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αφού ο Κώστας Παπανικολάου αισθάνθηκε ενόχληση στο αριστερό γόνατο και αποχώρησε στα μισά της προπόνησης. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και η κατάστασή του θα εξετάζεται μέρα με την ημέρα.
Την Κυριακή θα δοκίμαζαν να μπουν στο ομαδικό πρόγραμμα οι Γιώργος Πρίντεζης και Κιμ Τιλί, αλλά όχι στο κομμάτι με μπάλα. Το πλάνο ήταν να ακολουθήσουν μόνο στο διάστημα της προπόνησης που δεν απαιτείται σωματική επαφή. Οι δύο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού θα δοκιμάσουν να βγάλουν τη Δευτέρα (16/4) όλο το πρόγραμμα της προπόνησης.
Εκτός προπόνησης έμεινε ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Λετονός που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή με τη συμμετοχή του στο πρώτα από τα δύο ματς με τους Λιθουανούς να είναι αμφίβολη.
Στο μεταξύ, μόνο 1000 εισιτήρια έχουν απομείνει για την πρώτη «μάχη» με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε τον Βοτανικό μαζί με τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Χάρη Δούκα, προκειμένου να επιθεωρήσουν τα έργα ενός… δώρου αξίας 300 εκατ. ευρώ.
Η πρώτη τελετή θα πραγματοποιηθεί το 2026 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή επίσημης αναγνώρισης των κορυφαίων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου από τη FIFA
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Σωτήρη Κοντούρη από τον Παναιτωλικό, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών