Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ρέιτσελ Ρόι είναι η επικεφαλής σχεδιάστρια της Εβδομάδας Μόδας στο Μέμφις

Η Ρέιτσελ Ρόι είναι η επικεφαλής σχεδιάστρια της Εβδομάδας Μόδας στο Μέμφις

30 κομμάτια από την ανοιξιάτικη συλλογή της θα παρουσιάσει σήμερα η Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας.

Η Ρέιτσελ Ρόι είναι φέτος η επικεφαλής σχεδιάστρια στην 7η Εβδομάδα Μόδας του Μέμφις, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου. Η Αμερικανίδα σχεδιάστρια θα παρουσιάσει τη συλλογή της για τη φετινή άνοιξη στην πασαρέλα.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, προβλέπεται να αναλάβει το ρόλο της οικοδέσποινας στη διοργάνωση και θα συμμετάσχει σε διάφορες εκδηλώσεις. Χθες μάλιστα, παρουσίασε την εκδήλωση «Fashion Night Out» και trunk show, όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να αγοράσουν ρούχα από την κολεξιόν που φορούσαν τα μοντέλα. Σήμερα η σχεδιάστρια είναι επίτιμη προσκεκλημένη σε ένα γεύμα για influencers, ενώ θα συμμετάσχει και σε ένα Q&A με τη δημιουργό της Εβδομάδας Μόδας του Μέμφις, Άμπι Φίλιπς.

«Μου αρέσει να παντρεύω τις σύγχρονες επιρροές με ιστορικές αναφορές, να αναμιγνύω την πολυτέλεια με την απλότητα, το παλιό με το νέο και να βρίσκω την αρμονία σε διαφορετικές πηγές έμπνευσης. Για μένα, ο σχεδιασμός είναι αφήγηση και η άνοιξη είναι πάντα μια νέα εκκίνηση γεμάτη ενέργεια» ανέφερε η σχεδιάστρια στο WWD.

Η Ρέιτσελ Ρόι θα είναι η σημερινή κεντρική σχεδιάστρια και θα παρουσιάσει 30 εμφανίσεις από την ανοιξιάτική συλλογή της, μαγιό και συλλογές κοσμημάτων σε σόου στη Graceland.

View this post on Instagram

The Swim Edit: Retro Garden 👙 Link in bio

A post shared by Rachel Roy (@rachel_roy) on

Δεν αρκείται μόνο στην ενασχόληση της με το χώρο της μόδας, αντιθέτως είναι η ιδρύτρια κοινωνικής επιχείρησης και έχει οριστεί πρέσβειρα του UN Women – της Υπηρεσίας του ΟΗΕ για την ισότητα των φύλων και την ενδυνάμωση των γυναικών. Αποστολή της είναι η αξιοποίηση της εμπειρίας της ως επιτυχημένη γυναίκα επιχειρηματίας στην προώθηση προγραμμάτων που αποσκοπούν στην επίτευξη της ισότητας των φύλων και στη στήριξη της γυναικείας καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Τις δημιουργίες τους θα παρουσιάσουν στην πασαρέλα οι Ituen Basi από τη Νιγηρία, Sloane Lenz του brand «This is Sloane» από το Όστιν του Τέξας, ο οίκος νυφικών Daniel Magana Couture από την κομητεία Όραντζ της Καλιφόρνιας και η TIENA από το Μέμφις.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των pop-up καταστημάτων κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα ενισχύσει το Δίκτυο Σχεδίου Μόδας του Μέμφις (Memphis Fashion Design Network), το οποίο ενισχύει τοπικούς σχεδιαστές και καλλιτέχνες στη βιομηχανία της μόδας στην εκπαίδευση, την ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, το σχεδιασμό και την παραγωγή.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024