Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο στόχος του Άρη και οι ευκαιρίες σε όσους δεν είχαν

Ο στόχος του Άρη και οι ευκαιρίες σε όσους δεν είχαν

Ο Άρης πρέπει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την επιστροφή του στη Superleague στα εναπομείναντα παιχνίδια αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν πήραν μέχρι τώρα

Μια ανάσα από την άνοδο στη Superleague βρίσκεται ο Άρης. Κανείς, όμως, από την ομάδα δεν πρόκειται να μιλήσει επίσημα για την επόμενη μέρα, μέχρι η επιστροφή στη φυσική του θέση να επισημοποιηθεί και από τη βαθμολογία.

Στα εναπομείναντα παιχνίδια ο στόχος του Άρη θα πρέπει να είναι διπλός. Να εξασφαλιστεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα και μαθηματικά η άνοδος. Κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες αγωνιστικές, καθώς ακόμα και αν η Παναχαϊκή καταφέρει να πετύχει το απόλυτο των νικών, η διαφορά των δέκα βαθμών είναι πολύ μεγάλη.

Ο δεύτερος στόχος των ανθρώπων της ομάδας θα πρέπει να είναι η όσο το δυνατόν πιο πλήρης και σωστή αξιολόγηση του υλικού. Θα πρέπει, δηλαδή, να πάρουν ευκαιρίες παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα. Κάποιοι εξ αυτών, εξάλλου, μπορεί να αποτελέσουν πολύτιμες λύσεις και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μια ξεχωριστή κατηγορία αποτελεί ο Δημήτρης Ανάκογλου. Για την ποιότητα του Έλληνα μεσοεπιθετικού προφανώς και δεν τίθεται η παραμικρή αμφιβολία. Έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και πλέον περιμένει την δική του ευκαιρία από τον Δημήτρη Σπανό, προκειμένου να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024