Κοντά στην Παρί Σαν Ζερμέν ο Τούχελ
Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Τόμας Τούχελ στο τιμόνι των Παριζιάνων τη νέα σεζόν
Με την σχεδόν δεδομένη αποχώρηση του Ουνάι Έμερι από τον πάγκο της Παρί Σαν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν, η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.
Σύμφωνα με πηγές του ESPN, ο πρώην τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ, αποτελεί την προτεραιότητα των «Πρωτευουσιάνων».
Μάλιστα, ο Γερμανός είναι προσωπική επιλογή του ιδιοκτήτη Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Τάνι, ο οποίος έμεινε εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του 44χρονου τεχνικού.
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήταν τα δύο άλλα ονόματα που εντυπωσίασαν τους διοικούντες, με τον ιδιοκτήτη των Παριζιάνων να προτιμά τον Τούχελ.
- Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα ήταν συνειδητός
- Μαροζάν – Τσιτσιπάς 2-1: Νέος πρόωρος αποκλεισμός…
- Νέο επεισόδιο του Νεϊμάρ με την εξέδρα: «Είσαι χοντρός» (vid)
- Μετά τον αποκλεισμό, σοκ και με τον Εκιτικέ στη Λίβερπουλ: Εννιά μήνες εκτός δράσης με ρήξη αχιλλείου
- Ο Γουόκαπ απάντησε για το θέμα του διαβατηρίου: «Είναι ανόητο, είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας πολίτης»
- Ατάκα με νόημα του Μπαρτζώκα για τα play offs της Euroleague: «Καλύτερα οι άλλοι να αποφύγουν εμάς…»
- Επικό τρολάρισμα της Ατλέτικο στη Μπαρτσελόνα μέσω social media (vid)
- Ο Σλοτ στον κόσμο του: «Η Λίβερπουλ έχει λαμπρό μέλλον» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442