Εθνικά θέματα και οικονομία στο επίκεντρο του υπουργικού συμβουλίου
Συνεδριάζει στις 11 το πρωί στη Βουλή υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το υπουργικό συμβούλιο
Όλα τα ανοιχτά εθνικά θέματα, όπως η προκλητικότητα της Τουρκίας, οι εξελίξεις με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ και η συνεχιζόμενη κράτηση των δύο ελλήνων στρατιωτικών θα βρεθούν στο επίκεντρο του υπουργικού συμβουλίου που έχει συγκαλέσει για σήμερα Μεγάλη Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Εκτός από τα εθνικά θέματα, στο υπουργικό συμβούλιο που ξεκινάει στις 11 το πρωί στη Βουλή θα συζητηθούν και οικονομικά ζητήματα, όπως η πορεία της οικονομίας και η τέταρτη αξιολόγηση.
Το υπουργικό πραγματοποιείται σε μία κρίσιμη χρονική συγκυρία κατά την οποία η τουρκική προκλητικότητα έχει χτυπήσει «κόκκινο». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σχολιάζοντας τη στάση της Τουρκίας για το θέμα των ελλήνων στρατιωτικών, τόνισε πως «η Τουρκία έχει αρχίσει να ξεπερνά τα όρια και πως θέλει να τους χρησιμοποιήσει για πολιτικούς λόγους».
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: 14+3 βουλευτές στον ΟΠΕΚΕΠΕ-2
- Φουρνιέ: «Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πιο κυριαρχική ομάδα της λίγκας»
- Γιορτή σήμερα 18 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ανατροπή-σοκ στο Κόπα Άφρικα: Το τρόπαιο στο Μαρόκο στα… χαρτιά!
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)


