Αλλεπάλληλες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων πραγματοποίησαν τα ξημερώματα νεαρά άτομα στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.
Ειδικότερα, τα άτομα αυτά, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έκαναν επιθέσεις από τις 2:30 έως τις 4:00 εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.
Σημειώνεται, ότι δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ δεν έγιναν προσαγωγές.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας