Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σερένα Ουίλιαμς δημιουργεί δική της σειρά καλλυντικών

Η Σερένα Ουίλιαμς δημιουργεί δική της σειρά καλλυντικών

Δεν ασχολούνται με το χώρο της μόδας και της ομορφιάς μόνο διάσημοι καλλιτέχνες αλλά και γνωστοί διακεκριμένοι αθλητές όπως η Σερένα Ουίλιαμς.

Η αθλήτρια των ολυμπιακών αγώνων και παίκτρια τένις, Σερένα Ουίλιαμς αποφάσισε να στραφεί στη μόδα και την ομορφιά, δημιουργώντας μια νέα σειρά καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης για τις γυναίκες.

Με τίτλο «Aneres», που προκύπτει από το ανεστραμμένο μικρό όνομα της αθλήτριας, η σειρά θα περιέχει καλλυντικά για το γυναικείο πρόσωπο, όπως make-up, lipstick, lipgloss, σκιές ματιών, eyeliner, μάσκαρα, αλλά και προϊόντα φροντίδα και περιποίησης. Τα αρώματα δε θα λείπουν από το λανσάρισμα.

Η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι φοράει eyeliner κατά τη διάρκεια που παίζει τένις, χωρίς ωστόσο να φορέσει κάποιο άλλο προϊόν make up, αφού λέει πως δεν είναι σταθερά στο δέρμα της, με αποτέλεσμα να τρέχουν. Δεν είναι καθόλου απίθανο λοιπόν, η αθλήτρια από την Αμερική να κάνει την έκπληξη, δημιουργώντας προϊόντα σχεδιασμένα κατάλληλα για τις ανάγκες των αθλητών, με την καλύτερη δυνατή κάλυψη και διάρκεια που όλοι τους επιζητούν.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024