Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον: Τέλος οι αιτήσεις σε Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο
Εξαντλήθηκαν σε άλλες δύο Περιφέρειες (Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο) τα κονδύλια του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ» καθώς με τις αιτήσεις που υπεβλήθησαν από τη Δευτέρα δεσμεύτηκε το σύνολο των διαθέσιμων πόρων (μετά και την απόφαση για διπλασιασμό του αρχικού προϋπολογισμού).
Εξαντλήθηκαν σε άλλες δύο Περιφέρειες (Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο) τα κονδύλια του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» καθώς με τις αιτήσεις που υπεβλήθησαν από τη Δευτέρα δεσμεύτηκε το σύνολο των διαθέσιμων πόρων (μετά και την απόφαση για διπλασιασμό του αρχικού προϋπολογισμού).
Έτσι, η δυνατότητα δημιουργίας νέων αιτήσεων απενεργοποιήθηκε σήμερα, ενώ ήδη τα κονδύλια είχαν εξαντληθεί και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστεί κανονικά , η υποβολή αιτήσεων στις Περιφέρειες Ιονίου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα από την προσεχή Δευτέρα 2 Απριλίου θα ανοίξει το πρόγραμμα στην Αττική και το Νότιο Αιγαίο.
Συνολικά στις έξι Περιφέρειες για τις οποίες άνοιξε αυτήν την εβδομάδα το πρόγραμμα (Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας) 7.994 νοικοκυριά οριστικοποίησαν την αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα ενώ άλλα 3.831 έχουν εγγραφεί.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Κολομβία: Οι ένοπλες δυνάμεις σκότωσαν 5 μέλη του μεγαλύτερου καρτέλ της χώρας – Κατέσχεσαν φορτίο – «μαμούθ»
- Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν κυρώσεις σε αξιωματούχους στην Αϊτή που κατηγορούν ότι βοηθούν συμμορίες
- Just Eat: Λανσάρει βοηθό με τεχνητή νοημοσύνη για παραγγελίες φαγητού
- Γάζα: Δέκα χώρες καλούν το Ισραήλ να επιτρέψει «ανεμπόδιστη» είσοδο της ανθρωπιστικής βοήθειας
- Οι ΗΠΑ παραδίδουν το κατασχεθέν δεξαμενόπλοιο Sophia M στη Βενεζουέλα
- Χούθι: Kάθε επίθεση κατά του Ιράν είναι «κήρυξη πολέμου κατά της Υεμένης» – Θα χτυπήσουμε κάθε αμερικανική βάση