Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Εθνική κόντρα στην Αίγυπτο επί ελβετικού εδάφους

Η Εθνική κόντρα στην Αίγυπτο επί ελβετικού εδάφους

Την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου αντιμετωπίζει απόψε (27/3, 21:00) το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών, σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί σε ελβετικό έδαφος, και συγκεκριμένα στο "Letzigrund Stadion" της Ζυρίχης.

Την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου αντιμετωπίζει απόψε (27/3, 21:00) το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών, σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί σε ελβετικό έδαφος, και συγκεκριμένα στο «Letzigrund Stadion» της Ζυρίχης.

Η αναμέτρηση είναι η δεύτερη σε τέσσερις ημέρες για τη «γαλανόλευκη» ομάδα, καθώς είχε προηγηθεί, την περασμένη Παρασκευή, η ήττα (0-1) στο ΟΑΚΑ από την Ελβετία. Ο Μίχαελ Σκίμπε θα έχει στη διάθεσή του όλους τους διεθνείς. Επομένως, πρόκειται για μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει κάποιους ποδοσφαιριστές, καθώς σε μερικούς μήνες θα ξεκινήσουν οι μάχες στο νεοσύστατο Nations League.

«Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων αγώνας. Η Αίγυπτος είναι μια από τις καλύτερες αφρικανικές ομάδες και θα είναι δύσκολος αντίπαλος για εμάς. Ελπίζω, όμως, να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας» σχολίασε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, ενόψει της αναμέτρησης με τους Αφρικανούς.

«Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να δούμε κάποιους νέους παίκτες. Από αυτούς περιμένω να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση. Όλοι οι διεθνείς έρχονται στην Εθνική για να δείξουν ότι είναι ικανοί να βρίσκονται εδώ. Μπροστά μας έχουμε το Nations League και είναι απαραίτητο για τους ποδοσφαιριστές να αποδεικνύουν στο γήπεδο τις δυνατότητές τους» συμπλήρωσε ο γερμανός τεχνικός.

Αναφορικά με τα πλάνα του Σκίμπε ως προς την αρχική ενδεκάδα, είναι βέβαιο ότι αυτή θα έχει αρκετές αλλαγές. Ο Καρέλης θα είναι βασικός αυτήν τη φορά, ενώ, εκτός του επιθετικού της Γκενκ, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν, επίσης, οι Ταχτσίδης, Κουρμπέλης, Μπακάκης, Σταφυλίδης και Τζαβέλλας.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024