Στουρνάρας: Δεν θα πάω στην Προανακριτική Επιτροπή
Μετά και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους (σύμφωνα με τη δικογραφία) πολιτικούς στην υπόθεση της Novartis, που δήλωσαν ότι δεν θα καταθέσουν στην προανακριτική επιτροπή, σειρά πήρε και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας.
Μετά και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους (σύμφωνα με τη δικογραφία) πολιτικούς στην υπόθεση της Novartis, που δήλωσαν ότι δεν θα καταθέσουν στην προανακριτική επιτροπή, σειρά πήρε και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας.
Ο Γιάννης Στουρνάρας, με επιστολή του στο πρόεδρο της επιτροπής Θ. Δρίτσα, ενημερώνει ότι δεν θα παραστεί στην Προανακριτική επιτροπή. Συγκεκριμένα, ο διοικητής της ΤτΕ στην επιστολή του την περασμένη Παρασκευή επισημαίνει ότι τα σχετιζόμενα με την αρμοδιότητα της Προανακριτικής τα έχει ήδη πει στην Ολομέλεια της Βουλής στις 21 Φεβρουαρίου.
Επομένως δεν υπάρχει κανείς λόγος να καταθέσει στην Προανακριτική την άποψή του περί αρμοδιότητας καθώς αυτό είναι άσκοπο.
Ο Γιάννης Στουρνάρας δηλώνει ότι θα παραστεί εφόσον η επιτροπή μπει στην ουσία της υπόθεσης, εξετάσει μάρτυρες και προχωρήσει ουσιαστικά τη διαδικασία.
in.gr
- Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός 0-0: Περηφάνια για τον Θρύλο
- Πέθανε ο γλάρος που χτυπήθηκε από βολέ τερματοφύλακα – Περαστικός τον βρήκε στα σκουπίδια
- Νιουκάστλ-Καραμπάγκ 3-2: Το κερασάκι της πρόκρισης στους «16» από τους Αγγλους
- Η πρώτη ομιλία του Μιχάλη Γρηγορίου στους παίκτες του Άρη: Τι τους ζήτησε
- Κατώτατος μισθός: Ραντεβού τον Μάρτιο για αναπροσαρμογή του – Τα σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι
- Έρχεται η πολυαναμενόμενη σειρά «Περηφάνια και Προκατάληψη» – Οι πρώτες εικόνες της Έμα Κόριν ως Ελίζαμπεθ Μπένετ
