ΝΔ: Αντιπολίτευση με εφέ από το… Χόλιγουντ [Βίντεο]
Την εισαγωγή της τεχνικής του Green Screen θα χρησιμοποιεί εφ΄ εξής η ΝΔ όχι μόνον για τις δηλώσεις του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και για τις δηλώσεις των τομεαρχών.
Νίκος Χασαπόπουλος
Την εισαγωγή της τεχνικής του Green Screen θα χρησιμοποιεί εφ΄ εξής η ΝΔ όχι μόνον για τις δηλώσεις του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και για τις δηλώσεις των τομεαρχών.
Με τον τρόπο αυτό η ΝΔ (που λέει ότι πρώτη απ΄όλα τα κόμματα το εφάρμοσε) θα μπορεί να δημιουργεί βίντεο με διάφορα… εφέ, περίπου σαν χουλιγουντιανή παραγωγή. Δηλαδή ο Πρόεδρος θα εμφανίζεται με διαφορετικό χρώμα «τοίχου» και στο βίντεο θα δίνεται η δυνατότητα να αναγράφονται δηλώσεις, υπογραμμίσεις κτλ.
Οι τομεάρχες θα έχουν διαφορετικό «τοίχο» με διαφορετικό χρώμα. Ο Γ. Κουμουτσάκος για παράδειγμα (Τομεάρχης Εξωτερικών και Αμυνας) θα έχει ως φόντο το υπουργείο Εξωτερικών ή το Αμυνας, η Νίκη Κεραμέως (Παιδείας) θα έχει ως φόντο ένα πανεπιστήμιο και Κώστας Καραμανλής (Υποδομών) τα δημόσια έργα.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
in.gr
- ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών και το δικαίωμα στην υιοθεσία ανηλίκου
- ΗΠΑ: Εξετάζουν την άρση κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο για να μειωθούν οι τιμές – «Αντιφατικός ελιγμός», λένε οι αναλυτές
- Μιλουτίνοφ: «Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τα play off»
- Ισχυρός σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα Ιωάννινα
- Βέροια: Προσαγωγή υπόπτου για τον ξυλοδαρμό της 24χρονης
- Youth Pass: Αντίστροφη μέτρηση για το Youth Pass – Τα ποσά και οι δικαιούχοι

