Νέα παραπομπή Μπερλουσκόνι για δωροδοκία νεαρών γυναικών
Νέα παραπομπή σε δίκη του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι για δωροδοκία νεαρών γυναικών με στόχο να ψευδομαρτυρήσουν, αποφάσισαν οι δικαστές του Μιλάνου. Παράλληλα, πρόκειται να δικασθούν και τέσσερις από τις κοπέλες που συμμετείχαν στα δείπνα του πρώην Καβαλιέρε, σε βίλα έξω από το Μιλάνου, γνωστά ως «πάρτι μπούγκα μπούγκα».
Νέα παραπομπή σε δίκη του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι για δωροδοκία νεαρών γυναικών με στόχο να ψευδομαρτυρήσουν, αποφάσισαν οι δικαστές του Μιλάνου.
Παράλληλα, πρόκειται να δικασθούν και τέσσερις από τις κοπέλες που συμμετείχαν στα δείπνα του πρώην Καβαλιέρε, σε βίλα έξω από το Μιλάνου, γνωστά ως «πάρτι μπούγκα μπούγκα».
Η πρώτη δικάσιμος ορίσθηκε για τις 9 Μαΐου, ενώ ο Ιταλός κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί αντιμέτωπος και σε άλλη δίκη, με την ίδια κατηγορία, πάντα στην ιταλική συμπρωτεύουσα, μαζί με άλλους 23 κατηγορούμενους.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κερδισμένοι – χαμένοι
- Ουκρανία: Επιθέσεις κατά αστυνομικών – Εκρήξεις σε οχήματα και αστυνομικό τμήμα
- Πώς η ανησυχία για την Τεχνητή Νοημοσύνη θα μπορούσε να τροφοδοτήσει ένα νέο εργατικό κίνημα
- Κτηνοτροφία: Γιατί ακριβαίνει το βοδινό στις ΗΠΑ;
- Instagram: Έρχεται ανασχεδιασμός – Τι θα εμφανίζεται πλέον στη ροή σας
- Καναδάς: Η κυβέρνηση κάλεσε τους εκπροσώπους ασφαλείας της OpenAI, αναφορικά με ένοπλη επίθεση σε σχολείο

