Η Κίνα αύξησε τα επιτόκιά της κατά 0,05%
Τα επιτόκια στην Κίνα, αυξήθηκαν κατά 0,05% σήμερα, μετά την αύξηση των επιτοκίων της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed).
Τα επιτόκια στην Κίνα, αυξήθηκαν κατά 0,05% σήμερα, μετά την αύξηση των επιτοκίων της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed).
Το επιτόκιο για τα επταήμερα repos αυξήθηκε από 2,5% σε 2,55%, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κινεζικής Κεντρικής Τράπεζας (PBOC).
Ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Νότιας Κορέας (ΒΟΚ) Λι Τζου-γεολ δήλωσε ότι η αύξηση των επιτοκίων της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) ήταν σύμφωνη με τις προσδοκίες της αγοράς, ενώ έδωσε έμφαση στην προσεκτική παρακολούθηση μελλοντικών εξελίξεων στην διατραπεζική αγορά της χώρας.
Το βασικό επιτόκιο της Νότιας Κορέας ήταν χαμηλότερο από το αντίστοιχο αμερικανικό, μετά την αύξηση που έγινε από την Fed. Το γεγονός αυτό, απαιτεί προσοχή, σύμφωνα με τον Νοτιοκορεάτη τραπεζίτη.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Σύνοδος Πρυτάνεων: Παρουσία Zαχαράκη οι εργασίες – «Όχι» των φοιτητών σε ιδιωτικά ΑΕΙ και διαγραφές
- Τουρνάς: Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και το φετινό καλοκαίρι – Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Τσουκαλάς: Όποιος θέλει να φύγει η ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή το ΠΑΣΟΚ – «Καμία ψήφος χαμένη»
- Πάσχα στην Αθήνα: Συναυλίες, θέατρο και δράσεις σε όλη την πόλη
- Πόλεμος στη Μέση Aνατολή: Πέντε ΥΠΟΙΚ της ΕΕ ζητούν να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442