
Το δώρο που λάτρεψε ο Σκοτ Ίστγουντ
Ο Σκοτ, ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ, γιόρτασε τα 32α γενέθλιά του. Απ' όλα τα δώρα που πήρε, ποιο είναι εκείνο που του έδωσε μεγάλη χαρά; Τόση, που πόζαρε μπροστά του; Ένας πίνακας στον οποίο απεικονίζεται ο διάσημος μπαμπάς του, βεβαίως.
Ο Σκοτ, ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ, γιόρτασε τα 32α γενέθλιά του. Απ’ όλα τα δώρα που πήρε, ποιο είναι εκείνο που του έδωσε μεγάλη χαρά; Τόση, που πόζαρε μπροστά του; Ένας πίνακας στον οποίο απεικονίζεται ο διάσημος μπαμπάς του, βεβαίως.
Σύμφωνα με το Page Six σε πάρτι στο ιταλικό ρεστοράν «Scarpetta», στο James Hotel, στη συνοικία NoMad της Νέας Υόρκης, ο καλλιτέχνης Πολ Γκέρμπεν δώρισε στον Σκοτ ένα μενταγιόν και έναν πίνακα με τον θρυλικό Κλιντ.
Οικοδεσπότες στο στενού κύκλου γεύμα ήταν ο εστιάτορας Τζον Μέντοου και το περιοδικό «Haute Living». Στο οποίο, οι καλεσμένοι ήπιαν από ένα μπουκάλι κονιάκ Remy Martin Louis XIII (αξίας 6.500 δολαρίων!).
Βιολιστές έκαναν σερενάτα στον Σκοτ, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να προωθήσει την ταινία «Pacific Rim: Uprising» στην οποία πρωταγωνιστεί.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Automatic Fines Coming for Uninsured Vehicles
- Μητσοτάκης σε Ράντεφ: Αποδίδω μεγάλη σημασία στην αμυντική συνεργασία – Τι είπε για την ενεργειακή διασύνδεση
- «Η Μαρζάν Σατραπί πέθανε από θλίψη»
- Καλαμάτα: Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα ζητήσει ο 41χρονος δράστης της γυναικοκτονίας
- ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Μάρκους Φόστερ
- Θέμα παραμονής του Φάμελλου στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θέτει ο Νίκος Παππάς, εάν εισηγηθεί την στήριξη της ΕΛΑΣ

