
Η Κύπρος ξαναβγαίνει στις αγορές το πρώτο εξάμηνο του 2018
Πριν εκπνεύσει το πρώτο εξάμηνο του 2018, η Κυπριακή Δημοκρατία αναμένεται να βγει εκ νέου στις αγορές, ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης.
Πριν εκπνεύσει το πρώτο εξάμηνο του 2018, η Κυπριακή Δημοκρατία αναμένεται να προχωρήσει σε νέα έκδοση χρέους, ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Capital», ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «ασχέτως των αξιολογήσεων των διεθνών οίκων αξιολόγησης, η Κύπρος θα βγει συντόμως στις αγορές».
Επίσης, διατύπωσε την εκτίμηση πως εντός του 2018 η Κύπρος αναμένεται να αναβαθμιστεί περαιτέρω από τους Οίκους Αξιολόγησης και θα πιάσει την επενδυτική βαθμίδα, λέγοντας ότι δεν έχει σημασία, αν η Κύπρος θα ενταχθεί σε αυτήν σήμερα ή αργότερα.
«Ποτέ η Κύπρος δεν είχε πιο άνετη και πιο φθηνή πρόσβαση σε χρηματοδότηση από τις διεθνείς αγορές», ανέφερε και σημείωσε ότι οι διεθνείς αγορές έχουν ήδη αποκαταστήσει την πιστοληπτική ικανότητά της με ευνοϊκούς όρους.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Παμέλα Άντερσον – Τομ Κρουζ: Eιδύλλιο-βόμβα ή ακόμη ένα ψέμα για πρωτοσέλιδα;
- Ο Γουέμπ ζήτησε συγγνώμη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ – «Το γκολ του Κούνια δεν έπρεπε να μετρήσει»
- «Χαμογέλα και πάλι!»: Πρωτιά με ρεκόρ τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο
- Γερμανία: Τίγρης δραπέτευσε από την ιδιοκτήτρια και χτύπησε έναν φροντιστή – Τον σκότωσε η αστυνομία
- Unmute Now Athens: Ο Αλέξης Τσίπρας στο πλευρό της νέας γενιάς
- Πέθανε ο θρυλικός Τίτο Παστερνάκης

