Νέο κήρυγμα μίσους από Αμβρόσιο: Θα χρησιμοποιούσα όπλο κατά ομοφυλοφίλων
Σε ένα νέο κήρυγμα μίσους κατά των ομοφυλοφίλων προχώρησε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, αυτή τη φορά εντός της αίθουσας του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, όπου αθωώθηκε για ένα άρθρο που είχε δημοσιεύσει και στο οποίο αποκαλούσε τους ομοφυλοφίλους «αποβράσματα» και προέτρεπε τους πιστούς να τους «φτύσουν».
Σε ένα νέο κήρυγμα μίσους κατά των ομοφυλοφίλων προχώρησε ο μητροπολίτης
Καλαβρύτων Αμβρόσιος, αυτή τη φορά εντός της αίθουσας του Μονομελούς
Πλημμελειοδικείου Αιγίου, όπου αθωώθηκε για ένα άρθρο που είχε
δημοσιεύσει και στο οποίο αποκαλούσε τους ομοφυλοφίλους «αποβράσματα»
και προέτρεπε τους πιστούς να τους «φτύσουν».
«Το «φτύστε τους» είναι το λιγότερο. Αν είχα όπλο, και μπορούσα από τον νόμο, θα το χρησιμοποιούσα να τελειώνουμε» τόνισε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν παρόμοια φρασεολογία χρησιμοποιούσαν οι ναζί, τότε μπράβο».
Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου δέχτηκε τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου ότι οι εκφράσεις «φτύστε τους, μαυρίστε τους» αναφέρονταν σε πολιτικούς και όχι σε ομοφυλοφίλους και ότι ήταν μεταφορικές, με αποτέλεσμα να αθωωθεί.
in.gr
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
