
Συνάντηση του προέδρου της Πορτογαλίας με τον Προκόπη Παυλόπουλο
Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί από σήμερα, Τρίτη, ο πρόεδρος της Πορτογαλίας Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα.
Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί από σήμερα, Τρίτη, ο πρόεδρος της Πορτογαλίας Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα.

Αυτή την ώρα ο κ. Σόουζα έχει συνάντηση με τον πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ το μεσημέρι θα πάει στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Πορτογάλος πρόεδρος θα μεταβεί και σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, στη Θήβα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης
Τρίτη, 13.03.2018
- 11:05-11:15 Τελετή Κατάθεσης Στεφάνου του Προέδρου της Πορτογαλίας Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
- 11:20-11:30 Επίσημη Τελετή Υποδοχής στο Προεδρικό Μέγαρο.
- 11:30-12:10 Κατ’ ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Πορτογαλίας Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
- 12:10-12:50 Διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών.
- 13:05-13:30 Συνάντηση του Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
- 13:45-14:15 Συνάντηση του Προέδρου της Πορτογαλίας Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα με τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.
- 14.30 Τελετή Ανακήρυξης του Προέδρου της Πορτογαλίας Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα σε Επίτιμο Διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
- 20:30-22:00 Επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.
Τετάρτη, 14.03.2018
- 11:15-11:45 Επίσκεψη σε Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Θήβας.
- 15:20-16:10 Επίσκεψη σε Ημερήσιο Κέντρο Φιλοξενίας (Σμύρνης 27).
Ορέστης Καρύπης
in.gr
- Σκιάθος: Το σεισμικό παρελθόν προβληματίζει τους σεισμολόγους
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Ποιοι και πώς μπορούν να αμφισβητήσουν το τεκμαρτό εισόδημα
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας για 2.000.000 εργαζομένους
- Ο Τζέφρι Έπσταϊν και το «τζαμί» του στο ιδιωτικό νησί της «κολάσεως» στην Καραϊβική
- Έτσι το στρες μπορεί να διαλύσει τη σχέση
- Υπερτουρισμός: Οι πόλεις που «πνίγονται» από τουρίστες – Η θέση της Αθήνας και το μεγάλο δίλημμα


