Μηδενισμός και αφαίρεση τριών βαθμών η τιμωρία στον ΠΑΟΚ
Μηδενισμό του ΠΑΟΚ, κατακύρωση του μη διεξαχθέντος αγώνα της Τούμπας με
3-0 υπέρ του Ολυμπιακού και αφαίρεση τριών βαθμών από την ομάδα της
Θεσσαλονίκης αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της
Super League για το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής που δεν ξεκίνησε ποτέ.
Επιπλέον, στον «Δικέφαλο του Βορρά» επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού της
έδρας του για δύο αγωνιστικές, που σημαίνει ότι το κυριακάτικο (11/3)
ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Μηδενισμό του ΠΑΟΚ, κατακύρωση του μη διεξαχθέντος αγώνα της Τούμπας με 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού και αφαίρεση τριών βαθμών από την ομάδα της Θεσσαλονίκης αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League για το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής που δεν ξεκίνησε ποτέ, μετά τον τραυματισμό του Οσκαρ Γκαρθία από αντικείμενο (ρολό ταμειακής μηχανής) που ρίχθηκε από την εξέδρα.
Επιπλέον, στον «Δικέφαλο του Βορρά» επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού της έδρας του για δύο αγωνιστικές, που σημαίνει ότι το κυριακάτικο (11/3) ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η ανακοίνωση της σούπερ λίγκα:
«Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/2/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 25/2/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3592/18/410733 από 27-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: «ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος είχε προαγραμματισθεί να διεξαχθεί την 25.02.2018, στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «ΤΟΥΜΠΑΣ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.
ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον μη τελεσθέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και τιμωρεί με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ .
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.