Ο Αντώνης και ο Γιάννης προβλέπουν με χιούμορ τους νικητές στα φετινά Οσκαρ
Επεισόδιο 20
Λίγες ώρες πριν από την 90ή απονομή των βραβείων Οσκαρ, το Σινεμά στη Σέντρα είναι αφιερωμένο στα πιο κινηματογραφικά βραβεία του κόσμου και ο Αντώνης Καρπετόπουλος μαζί με τον Γιάννη Ζουμπουλάκη, κάνουν τις δικές τους προβλέψεις για το ποιός θα νικήσει.
Η επισημότητα της τελετής δεν άφησε αδιάφορους τους δύο δημοσιογράφους που αυτή την φορά χτύπησαν την πόρτα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, όπου πολύ πιθανόν, αν τα Οσκαρ δίδονταν στην Ελλάδα, η τελετή να φιλοξενούνταν εκεί.
Με την βοήθεια του κ. Αντώνη Στεφάνου που είχε τον συντονισμό στον χώρο αποτέλεσμα ήταν για τα μέτρα του Σινεμά στη Σέντρα ισάξιο με υπερπαραγωγή, χωρίς ποτέ να χαθεί το χιούμορ που το χαρακτηρίζει.
in.gr
- Ξανά στην κορυφή η Άρσεναλ (2-1), τρίτη σερί νίκη για την Λίβερπουλ (2-1)
- Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά στο διαμέρισμα με τους δύο νεκρούς – Ακούστηκε έκρηξη και ξέσπασαν φλόγες
- Κίνα: Χαιρετίζει τη συμφωνία εκεχειρίας Καμπότζης – Ταϊλάνδης, σχεδιάζει συνομιλίες
- Βαρδούσια: Η στιγμή της ανάσυρσης των τεσσάρων ορειβατών που έχασαν τη ζωή τους
- Τραγωδία: Νεκρός ο προπονητής της ομάδας γυναικών της Βαλένθια και τα τρία παιδιά του
- Ζελένσκι: Το «κοινό όραμα» με τις ΗΠΑ είναι σημαντικό – Νέα δήλωση εν όψει της συνάντησης με τον Τραμπ
