Εισβολή αντιεξουσιαστών στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Γιαγτζόγλου
Εισβολή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύεται ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης ομάδα αντιεξουσιαστών.
Εισβολή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύεται ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης ομάδα αντιεξουσιαστών.
Όπως αναφέρουν σε σχετική ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, υπήρξε επικοινωνία με τον κρατούμενο, παρά τη μεγάλη αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στο σημείο.
«Σήμερα ομάδα 20 συντρόφων και συντροφισσών πραγματοποίησε παρέμβαση στο Π.Ν Λάρισας. Παρόλο που ο χώρος του νοσοκομείου φυλασσόταν από μεγάλη αστυνομική δύναμη (σχεδόν όλη η αστυνομική διεύθυνση Λάρισας) καθιστώντας μη προσβάσιμο τον χώρο σε αλληλέγγυους/αλληλέγγυες καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι κάτω από το δωμάτιο-κελί του συντρόφου απεργού πείνας και δίψας Ντ. Γιαγτζόγλου. Φωνάξαμε συνθήματα και ήρθαμε σε επαφή με τον έγκλειστο σύντροφο δίνοντάς του δύναμη για την συνέχεια του αγώνα» αναφέρουν χαρακτηριστικά.
in.gr
- Στη Μεγάλη Βρετανία τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας για διμερείς συνομιλίες
- ΛεΜπρόν: «Ο Ντόντσιτς είναι ο κορυφαίος της γενιάς του»
- ΗΠΑ: Όχι και τόσο διπλωματικό: Η πορεία των Γουίτκοφ, Κούσνερ και Τραμπ προς τον πόλεμο του Ιράν
- Απίθανος ο Αντονέλι στη Σανγκάη – Θρίαμβος με 1-2 για τη Μercedes (pics)
- Λαμία: Χάρισε ζωή με τον θάνατό της μία 61χρονη γυναίκα
- Η Stephanie Cavalli και ο θαυμασμός – Tο 50χρονο μοντέλο που ανοίγει τα σόου της Chanel
