Με καθυστέρηση το κουδούνι στα σχολεία της Δυτ. Μακεδονίας
Με καθυστέρηση θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για μάθημα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε πολλές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.
Με καθυστέρηση θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για μάθημα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε πολλές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.
Συγκεκριμένα, μετά από αποφάσεις των δημάρχων Εορδαίας, Βοϊου, Φλώρινας, Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Γρεβενών, την Πέμπτη 1 Μαρτίου τα μαθήματα θα ξεκινήσουν με μια ώρα καθυστέρηση, προκειμένου να προστατευθούν οι μαθητές από τις κακές καιρικές συνθήκες και τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή.
Επίσης, στους δήμους Πρεσπών και Νεστορίου λόγω του ισχυρού παγετού, το κουδούνι για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα χτυπήσει στις 10 πμ.
Παράλληλα, οι παιδικοί σταθμοί σε όλους τους δήμους της δυτικής Μακεδονίας θα λειτουργήσουν κανονικά.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Γιατί τα βραβεία Όσκαρ λέγονται «Όσκαρ»;
- Επιδόματα: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 16 έως 20 Μαρτίου
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ντέρμπι «αιωνίων» για την Α1 πόλο ανδρών με φόντο την κορυφή
- Από τη Βαρκελώνη στο Ελληνικό – Πώς η ΑΙ και οι ψηφιακές υποδομές επανασχεδιάζουν τις πόλεις
- Πώς θα καταλάβουμε ότι η γάτα μας πλήττει – Οι αλλαγές στη συμπεριφορά της
- Ηράκλειο: Θρήνος για το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του – Οι πρώτες ενδείξεις για τον θάνατό του

