Τελέστηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Δημήτρη Τζάθα
Το «καλό κατευόδιο» στο δημοσιογράφο Δημήτρη Τζάθα, που απεβίωσε από καρκίνο στις 18 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 60 ετών, έδωσαν το μεσημέρι στο νεκροταφείο της Καισαριανής συγγενείς του, δημοσιογράφοι και πολιτικοί.
Το «καλό κατευόδιο» στο δημοσιογράφο Δημήτρη Τζάθα, που απεβίωσε από καρκίνο στις 18 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 60 ετών, έδωσαν το μεσημέρι στο νεκροταφείο της Καισαριανής συγγενείς του, δημοσιογράφοι και πολιτικοί.
Μεταξύ αυτών, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νίκος Βούτσης, ο πρώην πρόεδρος του κοινοβουλίου, Απόστολος Κακλαμάνης, καθώς και συνάδελφοί του στο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ και στα ΝΕΑ, όπου είχε εργαστεί επί μακρόν.
Εκ μέρους της ΕΣΗΕΑ, για τον Δημήτρη Τζάθα, που υπηρέτησε τη δημοσιογραφία ως ρεπόρτερ, πολιτικός συντάκτης, πολεμικός ανταποκριτής, αλλά και κοινοβουλευτικός συντάκτης, μίλησε ο Δ. Τσαλαπάτης, ο οποίος εξήρε τη συνέπεια και την υπευθυνότητα με την οποία υπηρέτησε τη δημοσιογραφία, τονίζοντας ότι ο εκλιπών έθετε «πάνω απ’ όλα τις αρχές του χωρίς εκπτώσεις».
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Tροχαίο με καραμπόλα 4 οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού – Πού σημειώνονται καθυστερήσεις
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Πεζοπόρος βρέθηκε νεκρή στο Κολοράντο με σημάδια πως της επιτέθηκε πούμα
- Ιράν: Η Τεχεράνη απαντά στις απειλές Τραμπ – Τον προειδοποιεί να μην περάσει την «κόκκινη γραμμή»
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι 12άδες των «αιωνίων»
- Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση: Σταματήστε την επικοινωνιακή διαχείριση και δώστε λύσεις στους αγρότες

