Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Alpine A110 Pure & Légende 2018: Η θεωρία των άκρων

Alpine A110 Pure & Légende 2018: Η θεωρία των άκρων

Η γαλλική φίρμα εμπλουτίζει την γκάμα της Α110 με δύο νέες εκδόσεις οι οποίες εκπροσωπούν δύο διαφορετικούς κόσμους, αυτόν της πολυτέλειας και αυτόν της λιτότητας προς χάρη των επιδόσεων.


Μετά την έναρξη παραγωγής των απλών και των περιορισμένων Première, εκδόσεων της A110 στα τέλη του 2017, η γαλλική φίρμα αποφάσισε να εμπλουτίσει την γκάμα του γαλλικού προσιτού sportscar με δύο νέες εκδόσεις οι οποίες θα πραγματοποιήσουν την επίσημη πρεμιέρα τους στην έκθεση της Γενεύης, εκπροσωπώντας δύο διαφορετικούς κόσμους, αυτόν της πολυτέλειας και αυτόν της αγωνιστικής λιτότητας, προς όφελος των επιδόσεων.

Ο λόγος για τις εκδόσεις Pure και Légende οι οποίες θα αναλάβουν να αναδείξουν την πολυσχιδή προσωπικότητα του sportscar που ανέλαβε να επανασυστήσει στο κοινό την Alpine μετά την αναβίωσή της από τη Renault.

H λευκή Pure, εστιάζει στον κόσμο επιδόσεων και με την συνδρομή μιας σειράς αλλαγών που την καθιστούν την ελαφρύτερη και την πιο σπορ προσανατολισμού έκδοση της γκάμας. Αν και προς το παρόν δεν έχουν δημοσιοποιηθεί επισήμως τα χαρακτηριστικά και τα στοιχεία που την αφορούν, σύμφωνα με πληροφορίες, το βάρος της δεν θα ξεπερνά τα 1.080 κιλά.

Η γκρι απόχρωσης, Légende, αντιθέτως θα αποτελέσει την πληρέστερα εξοπλισμένη και πιο πολυτελή έκδοση της γκάμας διαθέτοντας στο βασικό εξοπλισμός της, δερμάτινες επενδύσεις, καθίσματα Sabelt έξι ρυθμίσεων και λεπτομέρειες από ανθρακόνημα στο εσωτερικό της.

Ανεξαρτήτως των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους τα οποία θα ανακοινωθούν άμα τη εμφανίσει τους στην ελβετική έκθεση, αμφότερες θα εξοπλίζονται με το turbo κινητήρα βενζίνης 1,8 λίτρων δια χειρός Renault με ισχύ 252 ίππων και σε συνδυασμό με το επτά σχέσεων κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της φίρμας.

Σε κάθε περίπτωση, οι επιδόσεις τους αναμένεται να διαφοροποιούνται αναλόγως με τον προσανατολισμό της εκάστοτε έκδοσης.

Επίσης, όπως έχει αφήσει να εννοηθεί η Renault, η γκάμα της Alpine A110 δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί καθώς, «εκκρεμεί» και μία ισχυρότερη έκδοση Sport η οποία θα επωφεληθεί από μια σειρά βελτιώσεων οι οποίες αναμένεται να περιορίσουν το βάρος της έως και κατά 50 κιλά, καθώς και από πλήθος αναβαθμίσεων σπορ προσανατολισμού τις οποίες θα επιστεγάσει ένας ισχυρότερος κινητήρα 300 ίππων που θα την αναδείξει ως την κορυφαία πρόταση της γκάμας.

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024