Στην Ελλάδα έρχεται η Tesla
Στην Ελλάδα φαίνεται ότι έρχεται η Tesla. Την προηγούμενη εβδομάδα καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) η σύσταση της μονοπρόσωπης ΙΚΕ με την επωνυμία Tesla Greece, με έδρα το Τεχνολογικό Πάρκο Λεύκιππος.
Στην Ελλάδα φαίνεται ότι έρχεται η Tesla. Την προηγούμενη εβδομάδα καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) η σύσταση της μονοπρόσωπης ΙΚΕ με την επωνυμία Tesla Greece, με έδρα το Τεχνολογικό Πάρκο Λεύκιππος.
Άμεσα η εταιρεία θα δημιουργήσει HUB το οποίο θα εγκατασταθεί στον Δημόκριτο στην ΑΘΗΝΑ. Διαχειριστής είναι ο Στεφάν Βέρκμαν, οικονομικός διευθυντής της Tesla Motors στην ευρωπαϊκή δραστηριότητα της με έδρα την Ολλανδία.
Eκπρόσωπος της εταιρείας που μίλησε στο electrek.co ανέφερε ότι «η Tesla δημιουργεί ένα μικρό γραφείο έρευνας και ανάπτυξης στην Αθήνα, το οποίο θα αποτελείται από μια εξαιρετικά εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών. Αυτή η ομάδα θα επικεντρωθεί αποκλειστικά σε περιορισμένες δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης για την επιτάχυνση της ανάπτυξης τεχνολογίας ηλεκτρικών κινητήρων μέσω στενής συνεργασίας με την ομάδα μας στις ΗΠΑ».
Ο ίδιος συμπλήρωσε, μιλώντας στο electrek.co, πως «η Ελλάδα διαθέτει ισχυρό ταλέντο, προσφέροντας εξατομικευμένα προγράμματα και εξειδικευμένες δεξιότητες».
Σημειώνεται ότι η Tesla Motors είναι αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία που ανήκει στον Ελον Μασκ, και η οποία σχεδιάζει, παράγει και πουλάει ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Πριν από λίγο καιρό ο κ. Μασκ βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος αφού έστειλε ένα πύραυλο που οδήγησε το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο διάστημα.
in.gr
- Τεράστιο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω του σοβαρού τροχαίου
- Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ
- Κλιμακώνουν με 48ωρους αποκλεισμούς οι αγρότες επικαλούμενοι «το δικαίωμα στη ζωή» – Σύγκρουση επιλέγει το Μαξίμου
- Σέρρες: «Δεν είναι δολοφόνος – Ήταν κακιά στιγμή» – Ο αδελφός του 16χρονου που σκότωσε στο ξύλο τον 17χρονο
- Γαλλία: Τα τρακτέρ των αγροτών έφτασαν στο κέντρο του Παρισιού
- «Υπάρχει μόνο ένας Έλληνας σε αυτόν τον Δούρειο Ίππο» – Ο Παυλίδης αποθεώνεται από την A Bola
