Κλειστά τη Δευτέρα τα σχολεία σε πολλούς δήμους της Δ.Μακεδονίας
Εξαιτίας των κακών καιρικών συνθήκων και της χιονόπτωσης που πλήττει την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, τη Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών. Οι παιδικοί σταθμοί στο δήμο Φλώρινας θα λειτουργήσουν κανονικά.
Εξαιτίας των κακών καιρικών συνθήκων και της χιονόπτωσης που πλήττει από νωρίς το πρωί της Κυριακής την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, τη Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών. Οι παιδικοί σταθμοί στο δήμο Φλώρινας θα λειτουργήσουν κανονικά.
Επίσης, στην Π.Ε Κοζάνης, με απόφαση των δημάρχων, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Εορδαίας και Βοϊου.
Στον δήμο Σερβίων Βελβεντού δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις δημοτικές ενότητες Καμβουνίων και Λειβαδερού, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου, για τα σχολεία στα Σέρβια και το Βελβεντό η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί στις επτά το πρωί.
Στην Εγνατία οδό η κίνηση των οχημάτων γίνεται χωρίς προβλήματα, ενώ χρειάζεται προσοχή από τους οδηγούς και αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματα που κινούνται στο επαρχιακό ορεινό δίκτυο της Φλώρινας, της Καστοριάς και της Κοζάνης.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Πιερρακάκης: Τα μεγάλα αγκάθια για την ελληνική οικονομία και τι σημαίνει η εκλογή του στο Eurogroup
- Κυβέρνηση «Φραπέδων»: Το πραγματικό πρόβλημα είναι το δικαίωμα σιωπής που επικαλείται η Νέα Δημοκρατία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φοινικούντα: «Δέχομαι απειλές», λέει η ανιψιά του ιδιοκτήτη – Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες
- Lemmy lives: Μια επική συναυλία – πάρτι αφιερωμένη στο icon του hard rock και της αλητείας
- Απείθαρχοι; Αλαζόνες; Τεμπέληδες; Η Γενιά Z αντιμετωπίζει ένα γνώριμο κύμα κριτικής στον χώρο εργασίας
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ


