Νεκρός ο μοτοσικλετιστής που έπεσε σε πηγάδι στο Λαύριο
Τραγικός ήταν ο επίλογος της επιχείρησης απεγκλωβισμού ενός μοτοσικλετιστή στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος στην Καμάριζα Λαυρίου, καθώς ο νεαρός άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τους διασώστες.
Τραγικός ήταν ο επίλογος της επιχείρησης απεγκλωβισμού ενός μοτοσικλετιστή στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος στην Καμάριζα Λαυρίου, καθώς ο νεαρός άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τους διασώστες.
Συγκεκριμένα, οι άνδρες της 1ης ΕΜΑΚ κατάφεραν να φτάσουν σε βάθος 40 μέτρων στο πηγάδι εξόρυξης που έπεσε με τη μηχανή του ο άτυχος άνδρας, ωστόσο ήταν νεκρός.
Το θάνατό του επιβεβαίωσε ο γιατρός του ασθενοφώρου του ΕΚΑΒ που είχε σπεύσει στο σημείο, ενώ η σορός του μεταφέρεται για νεκροψία-νεκροτομή στο «Γ. Γεννηματάς».
Νεκρό #ανασύρθηκε και #παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ άτομο από πηγάδι στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου, στην Καμάριζα Λαυρίου. Στην επιχείρηση ανάσυρσής του, συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, από τις Υπηρεσίες Λαυρίου και 1ης ΕΜΑΚ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 24 Φεβρουαρίου 2018
in.gr
- Μέγαρα: SOS από 112 – «Φύγετε από υπόγειους και ισόγειους χώρους» – Πλημμυρικά φαινόμενα
- Οι ΗΠΑ πουλούν τεράστιες ποσότητες βομβών στον Καναδά αξίας 2,68 δισ. δολαρίων
- Ανδρουλάκης: «Δεν μπορεί να υπάρξει τρίτη θητεία Μητσοτάκη»
- Ειρηνικός: 4 νεκροί σε νέο στρατιωτικό πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους με «ναρκωτικά»
- Τσεχία: Εκ νέου πρωθυπουργός ο τραμπιστής δισεκατομμυριούχος Μπάμπις
- Λιθουανία: Καταδικάστηκε για αντισημιτικές δηλώσεις ο ηγέτης ήσσονος κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού