Υπάρχει μία έκφραση που λέει ότι από τον έρωτα μπορείς να καείς. Τη μεταφορική της έννοια φυσικά και την ήξερα. Την κυριολεκτική την έμαθα πρόσφατα όταν αποφάσισα να κανονίσω ένα πρώτο ραντεβού στο σπίτι μου με φαγητό μαγειρεμένο από τα χέρια μου.

Εντάξει, όλοι όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι η μαγειρική δεν είναι το δυνατό μου χαρτί, αλλά εγώ είχα βάλει στοίχημα με εμένα, στην όποια νέα σχέση θα ξεκινούσα να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Και σίγουρα ένα πρώτο ραντεβού …φτιαγμένο από τα χεράκια μου ήταν μία υπέρβαση.

Για την ακρίβεια όταν χρειάστηκε να ζητήσω τη βοήθεια του κοινού (συγκεκριμένα του αγαπημένου μου Παναγιώτη που μένει στο δίπλα διαμέρισμα και πάντα είναι εκεί για να σβήσει φωτιές) κατάλαβα ότι δε μιλούσαμε απλά για υπέρβαση. Το είχα παρακάνει!

Ο Παναγιώτης αυτή τη φορά χρειάστηκε κυριολεκτικά να σβήσει μία μικρή φωτιά που κατάφερα να ανάψω στη κουζίνα. Ευτυχώς μετά αποφάσισε να με μυήσει στο κόσμο της μαγειρικής. Η Συνταγή απλή. Παίρνεις το tablet στο χέρι, ακολουθείς κατά γράμμα τη συνταγή που βρίσκεις στο Ίντερνετ, περιορίζεις σε πρώτη φάση όλες τις πρωτοβουλίες που μπορεί να έχεις για την μαγειρική (..αυτόν τον άγνωστο) και το φαγητό είναι έτοιμο! Ψημένο (όχι καμένο) και απολαυστικό!

Όσο για το μυστικό συστατικό της επιτυχίας του Super φαγητού, μου το αποκάλυψε ο Παναγιώτης με τον καφέ (είχαμε χρόνο και για καφέ!). Δεν ήταν άλλο από τη νέα υπηρεσία Super WiFi από τη Vodafone. Για δυνατό ίντερνετ σε κάθε σημείο του σπιτιού! (#true story: το δοκίμασα αγκαλιά με το tablet χωμένη μέσα στο ψυγείο, προσπαθώντας να ξεχωρίσω το μαϊντανό από το σέλινο.. και το σήμα έπιανε).

Το ραντεβού πάντως δεν έπιασε. Ασυμφωνία γευστικών χαρακτήρων θα έλεγα. Αλλά μικρό το κακό, αφού έπιασε το ραντεβού με τη super Ομάδα της Vodafone που μου εγκατέστησε εύκολα και γρήγορα τη νέα υπηρεσία Super Wifi. Πού θα πάει, κάτι νέο θα ψηθεί…

Advertorial

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο