9 στις 10 ταινίες που έχουν σκηνή με καντάδα καταλήγουν με τον τροβαδούρο του έρωτα λουσμένο όχι με λουλούδια από την αγαπημένη του αλλά με μία γερή ποσότητα νερού. Πολλές φορές όχι από την αγαπημένη του την ίδια, αλλά από το δύσκολο μουσικό κοινό της γειτονιάς.

Τι συμπέρασμα βγάζεις από αυτό;


Όταν η παρέα σου σε προκαλεί να κάνεις καντάδα στην αγαπημένη σου υπάρχουν 3 επιλογές:

1. Μην αποδεχτείς την πρόκληση
2. Φόρα αδιάβροχο
3. Σκέψου δημιουργικά σαν άνθρωπος της εποχής σου και όχι σαν πρωταγωνιστής της Finos Films


Η δική μου επιλογή; Φυσικά το Νο3

Όταν μπορείς να τραγουδήσεις στο μπάνιο σου (με την τέλεια ηχητική), το αγαπημένο της τραγούδι και επί τόπου να το στείλεις με email (έχοντας σήμα ακόμα και στο μπάνιο με super Wifi από την Vodafone) όλα είναι απλά. Ειδικά αν είσαι τυχερός και η αγαπημένη σου μένει στην απέναντι πολυκατοικία, οπότε μέχρι να το καταλάβεις έχει βγει στο μπαλκόνι και ακούει την e-καντάδα της στα ακουστικά (με το δικό της Super WifI που πιάνει επίσης παντού).

Κάπως έτσι στην περίπτωσή μου, εγένετο μία Super καντάδα, που άφησε εποχή. Για την ακρίβεια άφησε πίσω την μαυρόασπρη εποχή με τα κανάτια και ήρθε στην εποχή του δυνατού Ίντερνετ

Tips για την επιτυχία: Μη βασιστείτε στο συνηθισμένο WiFi, όταν μπορείτε να έχετε τη νέα υπηρεσία Super WiFi , εύκολα και γρήγορα από τη φοβερή ομάδα Internet της Vodafone.

Advertorial

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο