Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οξύτατη αντίδραση Παπαγγελόπουλου εναντίον Γεωργιάδη

Οξύτατη αντίδραση Παπαγγελόπουλου εναντίον Γεωργιάδη

Την οξύτατη αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου προκάλεσε η επίθεση του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη στο πρόσωπο του, με αιχμή συνομιλίες που φέρεται να παραδέχτηκε -σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη- ότι είχε με την Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.

Την οξύτατη αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου προκάλεσε η επίθεση του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη στο πρόσωπο του, με αιχμή συνομιλίες που φέρεται να παραδέχτηκε -σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη- ότι είχε με την Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε ότι ο κ. Γεωργιάδης παραποιεί τα λεγόμενα του ζητώντας να αναζητηθεί στα πρακτικά αν ο ίδιος παραδέχθηκε ότι μιλούσε με την Εισαγγελέα κυρία Τουλουπάκη.

«Εγώ είπα ότι θα εισηγηθώ να ανοίξουν τα τηλέφωνα μου», αυτό έχει τεράστια διαφορά από την παραδοχή, όπως είπε, συνομιλιών και επανέλαβε ότι θέλει να ανοίξουν τα τηλέφωνα του όπως και μερικών άλλων.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφέρθηκε και στο ότι ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης είχε μερική ενημέρωση, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν ολοκλήρωσε τη φράση του, καθώς ο κ. Παπαγγελόπουλος είχε πει ότι είχε μερική ενημέρωση από τον αρμόδιο υπουργό.

Δεν απαγορεύεται από πουθενά, σημείωσε ο κ. Παπαγγελόπουλος τονίζοντας ότι η δικογραφία στον υπουργό «πάει ανοιχτή» και πρόσθεσε ότι: «προηγούμενος υπουργός που δεν θα αναφέρω το όνομα του για να μη ζητήσει λόγο επί προσωπικού κράτησε δικογραφία επί τρεις μήνες, την μελέτησε και εξέφρασε και άποψη […] Τα σόου είναι για την τηλεόραση όχι για τη Βουλή», κατέληξε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

in.gr

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024