Την οξύτατη αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου προκάλεσε η επίθεση του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη στο πρόσωπο του, με αιχμή συνομιλίες που φέρεται να παραδέχτηκε -σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη- ότι είχε με την Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε ότι ο κ. Γεωργιάδης παραποιεί τα λεγόμενα του ζητώντας να αναζητηθεί στα πρακτικά αν ο ίδιος παραδέχθηκε ότι μιλούσε με την Εισαγγελέα κυρία Τουλουπάκη.

«Εγώ είπα ότι θα εισηγηθώ να ανοίξουν τα τηλέφωνα μου», αυτό έχει τεράστια διαφορά από την παραδοχή, όπως είπε, συνομιλιών και επανέλαβε ότι θέλει να ανοίξουν τα τηλέφωνα του όπως και μερικών άλλων.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφέρθηκε και στο ότι ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης είχε μερική ενημέρωση, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν ολοκλήρωσε τη φράση του, καθώς ο κ. Παπαγγελόπουλος είχε πει ότι είχε μερική ενημέρωση από τον αρμόδιο υπουργό.

Δεν απαγορεύεται από πουθενά, σημείωσε ο κ. Παπαγγελόπουλος τονίζοντας ότι η δικογραφία στον υπουργό «πάει ανοιχτή» και πρόσθεσε ότι: «προηγούμενος υπουργός που δεν θα αναφέρω το όνομα του για να μη ζητήσει λόγο επί προσωπικού κράτησε δικογραφία επί τρεις μήνες, την μελέτησε και εξέφρασε και άποψη […] Τα σόου είναι για την τηλεόραση όχι για τη Βουλή», κατέληξε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο