Στα… μαχαίρια Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας για ένα βίντεο
Η ένταση στις σχέσεις του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν είναι δεδομένη, κι ακόμη κι αν η επικράτηση της δεύτερης στο μεταξύ τους τελικό του Radivoj Korac Cup (Κύπελλο Σερβίας) δεν στάθηκε αρκετή να ρίξει... λάδι στη φωτιά, τότε αυτό που... διέρρευσε στάθηκε αρκετό για την... αναζωπύρωσή της. Λίγες ώρες μετά το θρίαμβο της Παρτιζάν, ένα βίντεο, το οποίο δεν αποκαλύπτει πρόσωπα, δείχνει κάποιον να αφαιρεί από το τρόπαιο της κατάκτησης το σήμα των «ερυθρόλευκων» και τις κατακτήσεις τους τις προηγούμενες χρονιές.
Η ένταση στις σχέσεις του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν είναι δεδομένη, κι ακόμη κι αν η επικράτηση της δεύτερης στο μεταξύ τους τελικό του Radivoj Korac Cup (Κύπελλο Σερβίας) δεν στάθηκε αρκετή να ρίξει… λάδι στη φωτιά, τότε αυτό που… διέρρευσε στάθηκε αρκετό για την… αναζωπύρωσή της.
Λίγες ώρες μετά το θρίαμβο της Παρτιζάν, ένα βίντεο, το οποίο δεν αποκαλύπτει πρόσωπα, δείχνει κάποιον να αφαιρεί από το τρόπαιο της κατάκτησης το σήμα των «ερυθρόλευκων» και τις κατακτήσεις τους τις προηγούμενες χρονιές.
Με σκληρή ανακοίνωση του, μάλιστα, ο Ερυθρός Αστέρας καταδικάζει το συμβάν, αναρωτιέται αν αυτός που βγάζει το σήμα είναι παίκτης ή φίλαθλος της Παρτιζάν, ενώ ζητά από την ομοσπονδία της Σερβίας να παρέμβει άμεσα και να ερευνήσει την υπόθεση, προκειμένου να αποδώσει ευθύνες. Παράλληλα, κάνει λόγο ντροπή και νέο «χαστούκι» στο άθλημα.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Αληθινό παιχνίδι του Στέμματος: «Γoυίλιαμ εναντίον Χάρι και στη μέση η απρόθυμη να συμφιλιώσει Μίντλετον»
- Η Μπάγερν έβαλε τέλος στα… όνειρα της Λίβερπουλ για Ολίσε
- Παρίσταναν τους ηλεκτρολόγους και εξαπατούσαν πολίτες σε όλη την Αττική – Δύο συλλήψεις
- Αλέξης Τσίπρας: Η «Ιθάκη» στη Λάρισα – Η νέα γενιά στο προσκήνιο, η ασφάλεια και ο πρωτογενής τομέας στο επίκεντρο
- Πάτρα: Νεκρές εντοπίστηκαν δύο αδελφές στο σπίτι τους
- Αλέξης Τσίπρας: Οι «σταθμοί» της επίσκεψης στη Λάρισα – Η επιστροφή στην κοινωνική δράση

