«Ουδέν σχόλιον» λέει η ΕΕ για εμπλοκή Αβραμόπουλου στην υπόθεση Novartis
«Ουδέν σχόλιον» είναι η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σχετικά με τη συγκρότηση από τη Βουλή των Ελλήνων επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Novartis, στην οποία έχει κληθεί να τοποθετηθεί ο επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
«Ουδέν σχόλιον» είναι η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σχετικά με τη συγκρότηση από τη Βουλή των Ελλήνων επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Novartis, στην οποία έχει κληθεί να τοποθετηθεί ο επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης της Επιτροπής, ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται για τους Επιτρόπους που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους ζητήματα στη χώρα τους, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς απάντησε ότι πρόκειται για μια υπόθεση προκαταρκτικής εξέτασης, βάσει της ελληνικής νομοθεσίας και του ελληνικού Συντάγματος.
«Η Επιτροπή δεν σχολιάζει αυτές τις εθνικές διαδικασίες», προσέθεσε ο κ. Σχοινάς, υπενθυμίζοντας ότι το ίδιο είχε απαντήσει όταν ρωτήθηκε για το ίδιο θέμα στις 8 Φεβρουαρίου.
«Δεν σχολιάζουμε διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη», πρόσθεσε ο Μ. Σχοινάς, σημειώνοντας: «Ο επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος είναι εδώ, απασχολημένος και συνεχίζει τη δουλειά του».
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Τρέξιμο τον χειμώνα; Δέκα tips για αρχάριους
- Ο Άλεκ Πίτερς έσπασε μεγάλο ρεκόρ του Τεόντοσιτς στον Ολυμπιακό κι έγραψε ιστορία (vids)
- Ντένβερ Νάγκετς – Ουάσινγκτον Γουίζαρντς 121-115: Τρομερός Μάρεϊ «καθάρισε» με 42 πόντους (vid)
- Καιρός: Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία την Κυριακή – Πού θα σημειωθούν βροχές και χιονοπτώσεις
- Το τελευταίο riff των Megadeth – Μια «εξομολόγηση» του Ντέιβ Μαστέιν μετά από 40 χρόνια μέταλ
- Σχέση: Πέντε «μυστικά» που δείχνουν ότι ταιριάζετε


