Οι συριακές φιλοκυβερνητικές δυνάμεις έτοιμες να μπουν στην Αφρίν
«Οι συριακές φιλοκυβερνητικές δυνάμεις πρόκειται σύντομα να μπουν στη βορειοδυτική περιοχή Αφρίν» μετέδωσε το συριακό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Ikhbariya με στόχο να απωθήσουν Τούρκους στρατιώτες.
«Οι συριακές φιλοκυβερνητικές δυνάμεις πρόκειται σύντομα να μπουν στη
βορειοδυτική περιοχή Αφρίν» μετέδωσε το συριακό κρατικό τηλεοπτικό
δίκτυο Ikhbariya με στόχο να απωθήσουν Τούρκους στρατιώτες.
«Οι λαϊκές δυνάμεις θα μπουν στην Αφρίν μέσα σε λίγες ώρες», μετέδωσε το συριακό δίκτυο, επικαλούμενο τον ανταποκριτή του στην περιοχή.
Κούρδος ανώτερος αξιωματούχος δήλωσε την Κυριακή ότι οι Συριακές Κουρδικές Δυνάμεις και η κυβέρνηση της Δαμασκού κατέληξαν σε συμφωνία για να μπει ο συριακός στρατός στην Αφρίν για να βοηθήσει στην απώθηση των τουρκικών δυνάμεων που πραγματοποιούν επιχείρηση στην περιοχή.
in.gr με πληροφορίες από Reuters
- Μιλουτίνοφ: «Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τα play off»
- Ισχυρός σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα Ιωάννινα
- Βέροια: Προσαγωγή υπόπτου για τον ξυλοδαρμό της 24χρονης
- Youth Pass: Αντίστροφη μέτρηση για το Youth Pass – Τα ποσά και οι δικαιούχοι
- Το trailer του Spider-Man: Brand New Day έσπασε όλα τα ρεκόρ σε 24 ώρες
- Λέσβος: Καθολικό lockdown στα κτηνοτροφικά προϊόντα λόγω αφθώδους πυρετού – Καταστροφικό πλήγμα για το νησί

