Δύο νεκροί από φωτιές σε διαμερίσματα σε Περιστέρι και Νίκαια
Μια ακόμη τραγωδία με πυρκαγιά σημειώθηκε το πρωί της Κ. Δευτέρας στο Περιστέρι, όταν ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του μέσα στο διαμέρισμά του που τυλίχθηκε στις φλόγες. Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε μόλις χθες και στη Νίκαια.
Μια ακόμη τραγωδία με πυρκαγιά σημειώθηκε το πρωί της Κ. Δευτέρας στο Περιστέρι, όταν
ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του μέσα στο διαμέρισμά του που τυλίχθηκε
στις φλόγες. Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε μόλις χθες και στη Νίκαια.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά στο Περιστέρι ξέσπασε στις 8 το πρωί σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου. Ο ηλικιωμένος που ζούσε εκεί φοβήθηκε, βγήκε στο μπαλκόνι για να ζητήσει βοήθεια.
Οι γείτονες ενημέρωσαν την πυροσβεστική, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο ηλικιωμένος εγκλωβίστηκε από τις φλόγες. Οι πυροσβέστες τον εντόπισαν νεκρό.
Επί τόπου έσπευσαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, οι οποίοι και κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά αλλά όχι και να σώσουν τον άνθρωπο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου.
Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Νίκαια. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε διαμέρισμα στην οδό Κομνηνών στη Νίκαια, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε, από αδιευκρίνιστη αιτία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άνδρα που εντοπίστηκε από στελέχη της πυροσβεστικής στο στάδιο της αποκάθαρσης της πυρκαγιάς.
in.gr
- «Μπριγκάντα»: Αν θες να φας σπιτικό φαγητό στην Πεύκη
- Θεσσαλονίκη: Το ελληνικό FBI ανέλαβε τις έρευνες για την έκρηξη στην τράπεζα – Τι εξετάζουν οι αρχές
- Καιρός: Η πρόγνωση για την Πρωτοχρονιά και τις επόμενες ημέρες – Πότε θα δούμε έντονα φαινόμενα
- Νέο φαινόμενο διαφθοράς στο τένις: Τετραετής αποκλεισμός σε 21χρονο για στημένα!
- Χριστούγεννα: Γιατί οι φάρμες χριστουγεννιάτικων δέντρων στρέφονται στα drones και την τεχνητή νοημοσύνη
- Σε κλίμα Χριστουγέννων ο πλανήτης: Εορτασμοί και ευχές από τη Βηθλεέμ μέχρι την Αυστραλία
