Κούλογλου: Κρατάει χρόνια η έρευνα για το σκάνδαλο Novartis
Νέες αναφορές στην υπόθεση της Novartis και την εμπλοκή πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο έκανε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, απαντώντας παράλληλα στα όσα υποστήριξε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.
Νέες αναφορές στην υπόθεση της Novartis και την εμπλοκή πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο έκανε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, απαντώντας παράλληλα στα όσα υποστήριξε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.
Όπως σημείωσε ο κ. Κούλογλου, με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, «όταν ρωτήθηκε για τις επαφές του κ. Σαλμά με την αμερικανική δικαιοσύνη, η εκπρόσωπος της ΝΔ παρέπεμψε στις δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον ANT1».
«Σε αυτές ο κ. Σαλμάς παραδέχθηκε ότι δεν είχε ενημερώσει την ηγεσία της ΝΔ για τις επαφές του, οι οποίες ξεκίνησαν το 2015!» υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής, προσθέτοντας πως «πέραν από το περίεργο του πράγματος, ότι δηλαδή η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκρίνει τις μυστικές επαφές του στελέχους της», το γεγονός είναι ότι «οι συνεννοήσεις αυτές αποδεικνύουν ότι η έρευνα για το σκάνδαλο Novartis κρατάει χρόνια, εμπλέκει πρώην υπουργούς της ΝΔ και καταρρίπτει πλήρως τη θεωρία περί σκευωρίας του ΣΥΡΙΖΑ».
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Αργεντινή: Η υπηρεσία αναπηρίας «πληρώνει» τις κατηγορίες για διαφθορά σε βάρος της αδελφής του Μιλέι
- Κεντάκι: Εκτροχιασμός τρένου που μετέφερε χημικά
- Φως στο Τούνελ: Οι θεωρίες του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου για τη φονική πυρκαγιά
- Φως στο Τούνελ: «Πουλούσε το σπίτι χωρίς να του ανήκει» – Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου
- Ρωσία: Επιδρομή ουκρανικών drones σε λιμάνι και αγωγό αερίου στη Μαύρη Θάλασσα
- Περού: Τουλάχιστον 15 τραυματίες και πληροφορίες για νεκρό σε σύγκρουση τρένων καθ’ οδόν προς το Μάτσου Πίτσου