Ντε Νίρο κατά Τραμπ για την κλιματική αλλαγή
Με πολύ σκληρά λόγια για την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ στο θέμα της κλιματικής αλλαγής, μίλησε ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, στη διεθνή Διάσκεψη για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση που πραγματοποιείται στο Ντουμπάι.
Με πολύ σκληρά λόγια για την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ στο θέμα της κλιματικής αλλαγής, μίλησε ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, στη διεθνή Διάσκεψη για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση που πραγματοποιείται στο Ντουμπάι.
«Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για την πολιτική της Αμερικής, αλλά οι πολιτικές της Αμερικής έχουν επιπτώσεις στην κρίση που αντιμετωπίζουμε σήμερα και γι’ αυτό πρέπει να ασχοληθούμε» είπε ο Ντε Νίρο και προσέθεσε: «Υπό την ηγεσία Τραμπ η αλαζονεία της Αμερικής προκαλεί μεγάλη ζημιά στον πλανήτη μας και όλοι πληρώνουμε τις συνέπειες. Αυτό δεν είναι η βούληση του αμερικανικού λαού», δήλωσε ο Ντε Νίρο.
«Η χώρα μου τελικά θα θεραπεύσει τις πληγές της, απομακρύνοντας με την ψήφο των πολιτών τον επικίνδυνο ηγέτη μας και τους ανθρώπους του στην κυβέρνηση», δήλωσε ο Ντε Νίρο.
Υπάρχει ένα ισχυρό κίνημα για τη μείωση των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος έχει αναλάβει διεθνείς πρωτοβουλίες για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στο πλαίσιο της συμφωνίας του Παρισιού.
«Η πρωτοβουλία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τη χρηματοδότηση της βιώσιμης ενέργειας και την προστασία των πόρων είναι ένα μοντέλο ανθρωπιστικής αντίδρασης και ένα πρότυπο για το τι θα πρέπει να κάνει μια χώρα με υπεύθυνο μέλλον», κατέληξε ο Ντε Νίρο.
in.gr
- Από τον Προκόπιεφ στην Μπίλι Άιλις: Γιατί αρκούν λίγα δευτερόλεπτα για να πούμε ότι ένα τραγούδι είναι «χριστουγεννιάτικο»;
- Πάπας Λέων: «Αναθέτουμε την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της ειρήνης» – Η αναφορά στην Ουκρανία
- Σοκ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Νεκρός στο ξενοδοχείο 27χρονος Νορβηγός αθλητής
- Λος Άντζελες: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων – Πλημμύρες και διασώσεις πολιτών
- Ρωσία: Η Μόσχα κατηγορεί την Ουάσινγκτον για την αναβίωση της πειρατείας στην Καραϊβική
- Ρωσία: Διαπιστώνει ότι υπάρχει «αργή αλλά σταθερή πρόοδος» στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ
