
Βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο αεροδρόμιο Σίτι του Λονδίνου
Το αεροδρόμιο Σίτι του Λονδίνου έκλεισε έπειτα από τον εντοπισμό βόμβας από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο κοντά στον ποταμό Τάμεση. Το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό σήμερα όλη την ημέρα και όλες οι πτήσεις θα ματαιωθούν, γεγονός που θα επηρεάσει έως και 16.000 επιβάτες.
Το αεροδρόμιο Σίτι του Λονδίνου έκλεισε έπειτα από τον εντοπισμό βόμβας από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο κοντά στον ποταμό Τάμεση.
Το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό σήμερα όλη την ημέρα και όλες οι πτήσεις θα ματαιωθούν, γεγονός που θα επηρεάσει έως και 16.000 επιβάτες, ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος.
Η βόμβα ανακαλύφθηκε χθες περίπου στις 05:00 τοπική ώρα στην Αποβάθρα George V στη διάρκεια προγραμματισμένων εργασιών στο αεροδρόμιο του ανατολικού Λονδίνου, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία.
Το αεροδρόμιο έκλεισε στις 22:00 τοπική ώρα και η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με το Βασιλικό Ναυτικό για την απομάκρυνση της βόμβας.
Οι επιβάτες ειδοποιήθηκαν να μη μεταβαίνουν στο αεροδρόμιο καθώς είναι κλειστός ο τερματικός σταθμός και να επικοινωνούν με την αεροπορική τους εταιρεία.
Στις αεροπορικές εταιρείες που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο αεροδρόμιο περιλαμβάνονται οι: British Airways, Flybe, CityJet, KLM και Lufthansa, που πραγματοποιούν εσωτερικές πτήσεις και πτήσεις σε ευρωπαϊκούς προορισμούς.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τοποθετήθηκε μια ζώνη αποκλεισμού 214 μέτρων και εκκενώθηκαν όλες οι κατοικίες που περιλαμβάνονται σε αυτήν, οι ένοικοι των οποίων θα φιλοξενηθούν προσωρινά σε άλλους χώρους.
in.gr
- ΟΗΕ – Ορμούζ: Αναβολή χωρίς νέο χρονοδιάγραμμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας για το σχέδιο απόφασης του Μπαχρέιν
- Ιράν: Οι κόρες του Κασέμ Σολεϊμανί διαψεύδουν ότι έχουν σχέση με τις γυναίκες που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ
- Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη
- Περίπου 1.500 ναύτες των ΗΠΑ έφυγαν πανικόβλητοι από το Μπαχρέιν – Δεν πήραν ούτε τις στολές τους
- Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων – Πόσο θα κοστίσει το Πάσχα στο χωριό
- Λίβανος: Δυο κοριτσάκια σκοτώθηκαν, τουλάχιστον 40 οι τραυματίες από τα ισραηλινά πλήγματα
