Μαξίμου: Ο Σαλμάς κατέρριψε τις θεωρίες για σκευωρία
Στις δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά για την υπόθεση της Novartis αναφέρθηκε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σημειώνοντας πως καταρρίπτουν «με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο κάθε παραθεωρία για δήθεν σκευωρία και κουκουλοφόρους μάρτυρες».
Στις δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά για την υπόθεση της Novartis αναφέρθηκε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σημειώνοντας πως καταρρίπτουν «με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο κάθε παραθεωρία για δήθεν σκευωρία και κουκουλοφόρους μάρτυρες».
Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, «το 2014 ο κ. Σαλμάς ισχυριζόταν πως «ο Άδωνις Γεωργιάδης αύξησε το κόστος των φαρμάκων για τους ασφαλισμένους», εκτιμώντας την επιβάρυνση στα 200 εκατ. ευρώ», ενώ σήμερα «ομολόγησε πως του είχε ζητηθεί στο παρελθόν να συνεισφέρει στις έρευνες στις ΗΠΑ για το σκάνδαλο της Novartis και τις αθέμιτες πρακτικές της στην Ελλάδα ως «μάρτυρας επιβεβαίωσης»».
«Κάθε μέρα που περνάει οι αντιφάσεις της ΝΔ πυκνώνουν» τονίζει το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, συμπληρώνοντας πως «ο κ. Σαλμάς κατέρριψε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο κάθε παραθεωρία για δήθεν σκευωρία και κουκουλοφόρους μάρτυρες».
Καταλήγοντας, το Μαξίμου ζητά από την αξιωματική αντιπολίτευση να πει «επιτέλους την αλήθεια στον ελληνικό λαό».
in.gr
- ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι μειώσεις αποδοχών των μόνιμων υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών
- Κάμπινγκ: Πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του MEGA
- Αίγιο: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 46χρονος που πυροβόλησε 4 ανήλικους – Ένταση στα δικαστήρια
- Παναθηναϊκός: Επαγγελματικό συμβόλαιο στον 18χρονο μεσοεπιθετικό Κάουα
- Τέλος στη ζωή του έβαλε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Καραντάιν – Δύο δεκαετίες πάλευε με τη διπολική διαταραχή
- Μητσοτάκης: Ακλόνητη στήριξη στην ανεξαρτησία της Ουκρανίας και στον λαό της
