Υπόθεση Novartis: Καταγγελίες για απώλεια κρίσιμων εγγράφων
Απώλεια κρίσιμων εγγράφων για την διερεύνηση της υπόθεσης Novartis καταγγέλλει η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου, αποδίδοντας στο γεγονός αυτό την αδυναμία υπολογισμού της έκτασης της ζημίας.
Απώλεια κρίσιμων εγγράφων για την διερεύνηση της υπόθεσης Novartis καταγγέλλει η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου, αποδίδοντας στο γεγονός αυτό την αδυναμία υπολογισμού της έκτασης της ζημίας.
«Εικόνα για το ποσό της ζημιάς δεν μπορώ να έχω αυτή τη στιγμή. Εικόνα για την έκταση της ζημιάς θα προκύψει εφόσον τελειώσει το μικτό κλιμάκιο τις έρευνες, εφόσον δούμε αν ήταν σωστές οι τιμολογήσεις (σ.σ. των φαρμάκων), εφόσον γίνουν διασταυρώσεις και θα βγει το τελικό ποσό της ζημιάς» τόνισε η ίδια, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Ακόμη, η κ. Παπασπύρου εκτίμησε πως η πρώτη έκθεση από τις έρευνες που διεξάγονται θα είναι έτοιμη τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.
«Χάθηκαν στοιχεία, γι’ αυτό και έχουμε καθυστερήσει τόσο πολύ» σημείωσε, εξηγώντας πως «πρόκειται για έγγραφα που υπήρχαν στο υπουργείο Υγείας και τα ηλεκτρονικά e-mail του ΕΟΦ από τα τέλη του 2011 μέχρι και το 2012».
in.gr
- Σκάνδαλο Επσταϊν: Μια κατάθεση του 2006 αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ γνώριζε για τα εγκλήματα του πρώην φίλου του
- Πορτογαλία: Παραίτηση της υπουργού Εσωτερικών υπό το βάρος των επικρίσεων έπειτα από τη φονική κακοκαιρία
- Ισραήλ: Αποβίβασαν δημοσιογράφο από το αεροσκάφος του Νετανιάχου για «να ελέγξουν τις επαφές του»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο σε πυρηνικά όπλα
- Νορβηγία: Το σκάνδαλο Έπσταϊν θα διερευνηθεί από κοινοβουλευτική επιτροπή
- Νέο εργαλείο επιτρέπει να διαγράψετε ανεπιθύμητες φωτογραφίες από το Google Search