Κάποιοι θέλουν να μείνουν σκιές, αναφέρει το «Ποτάμι» για τη Novartis
Με αφορμή την πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να συσταθεί Προανακριτική Επιτροπή, το «Ποτάμι» εκφράζει τον φόβο ότι στόχος της είναι να μην βρεθούν ούτε ένοχοι ούτε αθώοι, παρά μόνο να μείνουν σκιές.
Με αφορμή την πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να συσταθεί Προανακριτική Επιτροπή, το «Ποτάμι» εκφράζει τον φόβο ότι στόχος της είναι να μην βρεθούν ούτε ένοχοι ούτε αθώοι, παρά μόνο να μείνουν σκιές.
Το «Ποτάμι» τονίζει ότι πρώτη προτεραιότητα είναι να έρθουν και να καταθέσουν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες. Επισημαίνει ότι οι Βουλευτές – ανακριτές πρέπει να ενημερωθούν για το σύνολο της αλληλογραφίας και των επαφών μεταξύ των ελληνικών αρχών και των αμερικανικών υπηρεσιών που διερευνούν εδώ και χρόνια το σκάνδαλο Novartis.
«Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να σταματήσει η ανεπίτρεπτη και αντισυνταγματική εμπλοκή υπουργών και λοιπών κυβερνητικών, κομματικών και εξωθεσμικών παραγόντων στο έργο της Δικαιοσύνης», υπογραμμίζει.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Υπάρχουν ακόμα νομίσματα – καταφύγια; Οι ανατροπές σε δολάριο, γιεν, ελβετικό φράγκο
- Πράκτορες της ICE φέρονται να ψευδόρκησαν μετά τον πυροβολισμό μετανάστη από τη Βενεζουέλα στο πόδι
- Ουγγαρία: Τουλάχιστον τέσσερις οι νεκροί από την πυρκαγιά στις εργατικές κατοικίες στη Βουδαπέστη
- Τροχαίο με τρόλεϊ στα Άνω Πετράλωνα – Έπεσε πάνω σε πολυκατοικία
- Ντόρτμουντ – Μάιντζ 4-0: «Πάρτι» για τους Βεστφαλούς
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.02.2026]

