Κάποιοι θέλουν να μείνουν σκιές, αναφέρει το «Ποτάμι» για τη Novartis
Με αφορμή την πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να συσταθεί Προανακριτική Επιτροπή, το «Ποτάμι» εκφράζει τον φόβο ότι στόχος της είναι να μην βρεθούν ούτε ένοχοι ούτε αθώοι, παρά μόνο να μείνουν σκιές.
Με αφορμή την πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να συσταθεί Προανακριτική Επιτροπή, το «Ποτάμι» εκφράζει τον φόβο ότι στόχος της είναι να μην βρεθούν ούτε ένοχοι ούτε αθώοι, παρά μόνο να μείνουν σκιές.
Το «Ποτάμι» τονίζει ότι πρώτη προτεραιότητα είναι να έρθουν και να καταθέσουν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες. Επισημαίνει ότι οι Βουλευτές – ανακριτές πρέπει να ενημερωθούν για το σύνολο της αλληλογραφίας και των επαφών μεταξύ των ελληνικών αρχών και των αμερικανικών υπηρεσιών που διερευνούν εδώ και χρόνια το σκάνδαλο Novartis.
«Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να σταματήσει η ανεπίτρεπτη και αντισυνταγματική εμπλοκή υπουργών και λοιπών κυβερνητικών, κομματικών και εξωθεσμικών παραγόντων στο έργο της Δικαιοσύνης», υπογραμμίζει.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- ΠΟΥ: Στροφή στην παραδοσιακή ιατρική με έρευνα για την αποτελεσματικότητα
- Συνταγή: Λιγκουίνι με σάλτσα λεμονιού και πεκορίνο
- Τραγωδία στην Κίνα: 12 νεκροί από φωτιά σε 4ώροφη πολυκατοικία
- Γυμναστική express: Η ρουτίνα των 5 λεπτών που δίνει ενέργεια όλη τη μέρα
- Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις – Τοπικές βροχές στην Κρήτη
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή
