Παρέμβαση συλλογικοτήτων στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης
Την αντίθεσή τους στους πλειστηριασμούς εξέφρασαν μέλη συλλογικοτήτων που πραγματοποίησαν παρέμβαση στο κτήριο όπου στεγάζεται ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, φωνάζοντας συνθήματα και κολλώντας αφίσες
Στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στον δεύτερο όροφο της οδού Αριστοτέλους 22, εισήλθαν το μεσημέρι της Τετάρτης μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς.
Οι συγκεντρωμένοι, παρέκαμψαν τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην είσοδο της πολυκατοικίας, εισήλθαν κρατώντας πανό, φώναξαν συνθήματα, ενώ κόλλησαν αφίσες, που έγραφαν «Όχι στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, πραγματική προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας», στην πόρτα των γραφείων του Συλλόγου.
Εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κανείς εντός των γραφείων, καθώς ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει αποφασίσει τη συνέχιση της αποχής από όλους τους πλειστηριασμούς μέχρι την επόμενη συνέλευσή του, στις 4 Μαρτίου.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Τσουκαλάς: «Άλλα ακούν τα αυτιά των αγροτών από την κυβέρνηση και άλλα βλέπουν στις τσέπες τους»
- ΠΑΣΟΚ: Συνήγορος του Φραπέ η ΝΔ – Η σιωπή του προστίθεται στην προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δώρο Χριστουγέννων – Επιδόματα: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές
- Σάλος στη Σερβία για το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν
- Το «παραλήρημα» της ΑΙ απειλεί την ψυχική υγεία – Αμερικανοί εισαγγελείς προειδοποιούν τις Big Tech
- Καίτη Γκρέυ: Ο γιος της κατέθεσε αγωγή για ακύρωση της διαθήκης
