Συνελήφθησαν 2 άτομα που προσποιούνταν τους αστυνομικούς
Στις 23 φθάνουν οι υποθέσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων που εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, μετά την σύλληψη δύο ατόμων, ηλικίας 52 και 28 ετών αντίστοιχα, ενώ για τις ίδιες υποθέσεις αναζητούνται τρεις άνδρες και δυο γυναίκες.
Στις 23 φθάνουν οι υποθέσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων που εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, μετά την σύλληψη δύο ατόμων, ηλικίας 52 και 28 ετών αντίστοιχα, ενώ για τις ίδιες υποθέσεις αναζητούνται τρεις άνδρες και δυο γυναίκες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της σπείρας προσποιούνταν τους αστυνομικούς, προκειμένου να εξαπατούν πολίτες χρησιμοποιώντας το πρόσχημα της δήθεν εμπλοκής συγγενικού τους προσώπου σε τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό παιδιού.
Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες, το τελευταίο τουλάχιστον δίμηνο, ανέρχεται στα 56.000 ευρώ.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 52χρονος και ο 28χρονος συνελήφθησαν στο πλαίσιο επιχείρησης της Ασφάλειας Πατρών λίγη ώρα προτού παραλάβουν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ από γυναίκα, στην οποία είχαν τηλεφωνήσει επικαλούμενοι την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος, όπου εμπλεκόταν συγγενικό της πρόσωπο.
Στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί , προέκυψε ότι οι δύο δράστες, μαζί με τους συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν διαπράξει τους τελευταίους δύο μήνες 23 περιπτώσεις απάτης, σε βάρος πολιτών στην περιοχή της Πάτρας.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Η ΚΝΕ για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου
- Μπράιτον: Εκτός για μήνες ο Τζίμας
- Οκτώ σκάφη προσδέθηκαν για πρώτη φορά ταυτόχρονα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
- Νέα Ζηλανδία: Ύστερα από αναμονή ημερών ανακτήθηκε αυγό Φαμπερζέ που είχε… καταπιεί κλέφτης
- Χρόνος, φθορά, αμφισβήτηση, φιλοσοφία: Ο εικαστικός κόσμος της Λυδίας Δαμπασίνα είναι φτιαγμένος από ερωτήματα
- Αγρίνιο: Τρεις 13χρονες συνελήφθησαν για μπούλινγκ σε συμμαθήτριά τους
